Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ulice Sm perspektywa |
Ciekawi mnie czy ktoś uwzględnił wzrost natężenia ruchu na osiedlowych uliczkach. Jazda po tych na terenie sm perspektywa na osiedlu południe zaczyna być coraz bardziej uciążliwa. Przybyło sporo bloków, coraz więcej ludzi się wprowadza, a skrzyżowania zamieniają się w wąskie gardła. Mam na myśli skrzyżowanie Łagody z Przykoszarową-tam jest chyba najgorzej. Rondo z dodatkowymi lewoskrętami w tym miejscu aż się prosi. Pozostałe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ulice Sm perspektywa |
Też to zauważyłem. Ludzie, psy, rowery, samochody i jeszcze raz ludzie. A decydując się na zamieszkanie na terenie Perspektywy liczyłem na: sielankę, ostoję spokoju, miejsce gdzie trawa jest wiecznie zielona, drogi równe jak stół i żywej duszy wokół. Bardzo szybko moje marzenia stały się utopią. Biedronka goni Biedronkę, a dzieci krzyczą bawiąc się w piaskownicach. Chyba wyprowadzę się gdzieś do lasu i zostanę BLMem...
|
|
Re: Ulice Sm perspektywa |
a zauważyliście ze placicie 2 złote na utrzymanie skate park a korzysta z niego cale miasto Max
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |