Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agregat prądotwórczy |
jest w łomży jakiś serwis agregatów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agregat prądotwórczy |
Ja mam do sprzedania, nie opłaca się naprawiać, jeszcze zależy co się sypnęło.
|
|
stary WZGS za stacja paliw przed myjnią reczną - tam prowadza naprawy agregatów , kosiarek itp Sarama
|
|
ile chcesz za ten agragat i jaki to
|
|
ja polecam agregaty kruzer.pl - są bardzo porządnie wykonane a do tego prądnicę mają w całości z miedzi a to dziś rzadkość, większość to tylko powlekane aluminium
|
|
Niektóre firmy, w tym chyba ta wspominana tutaj, oferują serwisowanie zdalne - przychodzi kurier i odbiera zepsuty agregat, po naprawie dostaje się go ponownie kurierem. Całkiem wygodne
|
|
Ja juz jakis czas temu zaufalem Kurzerom i sie niezawiodlem. Super maszyny rowniez na ekstremalna pogode. mi wystarczyła jednofazowka z avrem za niecale 13 stowek
|
|
mój stary agregat też padł i znajomy elektryk stwierdził, że lepiej kupić nowy i polecił mi właśnie http://www.kruzer.pl/pl/ nie tylko ze względu na to, że jest 3 krotnie tańszy od japońskich, ale właśnie ze względu na 100% miedziane uzwojenie prądnicy. Istotne też jest , że ma wbudowany system, który w pełni wykorzystuje moc silnika tylko wtedy gdy jest taka potrzeba:)
|
|
no tak takie miedziane uzwojenie daje bardzo dużo. agregat może pracować i pracować bez zarzutów! właśnie będe wymieniać agregat bo mój stary padł i głęboko zastanawiam się nad kruzerem! oglądałem i wyglądają bardzo porządnie!
|
|
witam jaki ten agregat i jaka cena podaj namiar na siebie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |