sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wysokie rachunki za wodę.

Witam wszystkich. czy u Was też po zmianie liczników wody wzrosły rachunki za wodę? U mnie rachunek wzrósł praktycznie 2,5 krotnie a zużywam tyle samo wody co wcześniej i było to zawsze w granicach 80-90zł.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wysokie rachunki za wodę.

Ciekawe..ja się zwykle mieściłem w 30zł czasem wypalały takie kwiatki jak 45-50 a teraz walneli 60zł...mieszkam przeważnie sam.
Muszę przyuważyć te rachunki. A na jakiej ulicy zmieniali liczniki? Może ja o czymś nie wiem...

na ks.janusza

kaja

Próbowałem reklamować licznik to kierownik z mpwiku straszył, że i tak w laborayorium w białymstoku nie wykaże żadnych wad i jeszcze za wszystko zapłacę ooło 400 zł. A z kim nie rozmawiam po wymianie wodomierza ravhunki w górę.

bigi2004

Oby sie tak nie ograniczyc
co byscie sie nie odwodnili!

U mnie na Kazańskiej były wymieniane. siwysiwy ja wody nigdy jakoś przesadnie nie oszczędzałem, używałem tyle, ile potrzebowałem. Ale z 80-90zł na ponad 200, gdzie nigdy nie zalegam z rachunkami, to chyba coś jest nie tak...

Sprawdź czy Ci przypadkiem gdzieś woda nie cieknie za licznikiem.
Może jak wymieniali to zruszyli połączenia rur i sobie gdzieś kapie i nawet tego nie widzisz. Mi kiedyś spłuczka przeciekała. Niby niedużo ciekło ale jak z 80 zł za wodę zrobiło się 140 to szybko naprawiłem.

Te liczniki mogą być bardzo czułe. Może tak jak wyżej napisali spłuczka cieknie albo z kranu kapie i przez miesiąc się nazbiera.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org