Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lata 80-te |
Jako człowiek z tamtych czasów mam pytanie bo smakował mi blok czekoladowy z tamtych lat - czy teraz w Łomży można coś takiego kupić ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lata 80-te |
nie wiem jakby teraz go zrobili ale by i tak nie smakował tak samo, a jeżeli chodzi o pytanie nie rzucił mi się jakoś w oczy
|
|
Ja tam wolę kiebaba
|
|
blok czekoladowy był w tesco, być może jeszcze jest ale to nie będzie już ten sam smak
|
|
Teraz mozna kupic wszystko tylko jakiej jakosci.Towar ma duzy okres waznosci.Szprycowany jest chemia.Wszystko ladnie opakowane a w srodku g...o.
|
|
Zrób sam. Oto sprawdzony przepis. http://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/blok-czekoladowy Ja sama osobiście wolę z samymi herbatnikami. Pozdrawiam i smacznego.
|
|
Jest blok czekoladowy na ul Długiej w sklepie spożywczym.Jak idziesz od ul krótkiej to pierwszy sklep po prawej stronie.
|
|
Kiedyś widziałam w piekarni Zalewska obok sp 10, ale nie wiem, czy nadal mają w sprzedaży. Możesz zapytać.
|
|
Autor: zielona_biedronka hmmm nowa piekarnia?
|
|
Autor: zielona_biedronka nastepna malo sprytna ?
|
|
Autor: zielona_biedronka idz do kosciola zamiast tej piekarni i pomodl sie za swoja rodzine i Jerzy Aleksander Popiełuszko i skoncz pierdo....c glupoty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |