sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TWIX.... coś "innego"???

co tu dużo gadać.... wszyscy którzy słuchali audycji TWIX w radiu Bab wiedzą że ten program to połączenie orginalności z dużą przesadą... prowadzący go: niejaki tulipan i simon co prawda potrafią zaciekawić i przyciągnąć uwagę słuchacza ale ich pomysły sa czasami nie na miejscu i budzą w niektórych momentach nawet współczucie i politowanie. Jeżeli ich podejście w życiu jest takie jakie reprezentują w radiu to tylko współczuję... ale tak czy inaczej czego by tu nie powiedzieć niewątpliwie będę słuchał tych wygłupów... i chyba oto chodzi nie???!!!???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TWIX.... coś "innego"???

A możesz przybliżyć o czym jest ten program, tym, którzy go nie słyszeli? Ciekaw jestem co wzbudza takie sprzeczne odczucia w uszach słuchaczy Radia BAB :).

Re: TWIX.... coś "innego"???

a mnie osłabiają dwie rzeczy :
1. Pani w "babskim poranku" zachwyca sie newsami żywcem ściagniętymi z netu i nawet jednego słowa nie chce sie jej zamienić,
2. Tulipan po południu powtarza dokładnie te same newsy , co Pani w "babskim poranku" głosiła parę dni wcześniej.
BUUUUUUUUUUUU.KICHA.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org