Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znaleziono pieska! |
Dzisiaj rano znalazłam małego pieska - szczeniaka, zadbany, brązowo-rudy (podpalany), okolice osiedla Medyk - przy ul. Hipokratesa. Szukam właściciela. Mogę wysłać zdjęcie na maila
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znaleziono pieska! |
Znowóż podpalany? co za barbarzyństwo, nie mają litości te ludziska wstrętne! angella
|
|
Chodzi o kolor angella :) Pieskowi nic nie jest, czeka na właściciela cały i zdrowy :)
|
|
widziałem go wczoraj przy ul. rycerskiej luz blues i orzeszki
|
|
Dzięki za informację, zaraz mi ulżyło bo aż się popłakałam z żalu że go chcieli ugrilować. angella
|
|
Autor: angellica (---.play-internet.pl) Data: 16-10-14 15:39 Znowóż podpalany? co za barbarzyństwo, nie mają litości te ludziska wstrętne! angella ------------------------------------------------------------------------------------------------ Autor: angellica (---.play-internet.pl) Data: 16-10-14 18:51 Dzięki za informację, zaraz mi ulżyło bo aż się popłakałam z żalu że go chcieli ugrilować. angella ------------------------------------------------------------------------------------------------ Re: angellica angella Cyniczna, podła i wstrętna dziewucha!!!!! Cyniczna, podła i wstrętna dziewucha!!!!! Cyniczna, podła i wstrętna dziewucha!!!!!
|
|
bunt na pokładzie ? SPOKÓJ!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |