Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie wydruk okładki DVD |
Proszę o informację kto wydrukuje mi parę sztuk okładek DVD. Przygotowałem okładkę na dvd z własnego wesela (obiecałem ,że poprzegrywam z własnego oryginału ,a chciałem żeby to ładnie wyglądało). Gdzie w Łomży mogę wydrukować - w kolorze (nie musi być jakość nie wiem jaka) - od razu przyciąć do rozmiaru okładki DVD (standardowe czarne opakowanie dwupłytowe DVD). Okładka jest przygotowana w formacie PSD. Pozdrawiam Z góry dzięki za poradę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie wydruk okładki DVD |
musisz mieć papier fotograficzny ,i na zwykłej drukarce wydrukujesz
|
|
Chętnie pomogę. Proszę napisać na adres biuro@lightoffice.pl ile sztuk, wysłać wzór i jutro będzie do odebrania po uzgodnieniu szczegółów. Do wyboru papier gramatura 160 lub 200, może też być na fotograficznym. Zapraszam :)
|
|
hmmm nie musisz nawet nigdzie iść, wiele firm zrobi Ci to zdalnie :) na przykład extrema wystarczy napisać, czy zadzwonić, przesłać projekt i oczekiwać w spokoju na paczuszkę :) Taka magia internetu, że wiele można załatwić, praktycznie nie wychodząc z domu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |