Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kampania wyborcza |
Dziś jadąc przez las jednaczewski zobaczyłem na drzewach plakaty wyborcze Pana Andrzeja Piotra W. to chyba nie jest miejsce żeby się promować. Sarny i zające raczej na Pana nie zagłosują. Żeby tego było mało będąc w Jednaczewie spotkałem osobiście wyżej wymienionego Pana, który rozwieszał plakaty nic złego w tym by nie było, tylko że ten Pan jeździł AMBULANSEM. A chyba każdy z nas wie że auto służbowe służy do pracy a nie do załatwiania WŁASNYCH INTERESÓW.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kampania wyborcza |
Haha poważnie? Dobry gość. Wieszać plakaty na drzewach z ambulansu. Jak on na to wpadł? :)
|
|
Masakra ...
|
|
I o tym właśnie mówię. Nie ważne jak, ważne, że do przodu. Masakra ambasador_kultury
|
|
A kim jest ten Pan Andrzej? ambasador_kultury
|
|
Oby tylko za jakiś czas, nie pojawił się tutaj temat o tym że, w w/w lesie straszy? Gdy ten i ów, wracając z imprezy ujrzy w świetle księżyca gębę na drzewie, gotów uznać to za zjawę. Wisielca, albo jeszcze inne straszydło. Jeszcze tylko jedno pytanie,-czy ten łeb z plakatu ma rogi? Tłumaczyłoby to wybór lasu jako odpowiednie miejsce. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
A ja dziś widziałam też twarze wyborców na Zawadzkiej jadąc autem.. Koszmar , nie ma z czego wybierać..:D
|
|
Nie wybiera się twarzy lub mordy tylko osobowość
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |