Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SOLARIUM |
Witam, szukam dobrego solarium ponieważ nigdy nie korzystałam a zbliza się wesele i chciałabym troszkę opalić skórę. Dziękuję za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SOLARIUM |
Co rozumiesz pod pojęciem \"dobre solarium\"?
|
|
sudan san
|
|
nie ma w Łomży dobrego solarium. Jest tylko zwykłe, przeciętne - ale cóz czasem można skorzystać od biedy....
|
|
Autor: Wisienka123 jak Tobie sie kojarzy solarium/DOBRE SOLARJUM / rozwin ten temat .Bardzo ciekawy jestem jak to bys ty to poprowadzila zakladajac swoj biznes .
|
|
boski uspokój się...:D Uraziłam czyjeś solarium? Nie używałam nazw, spokojnie, ojej....:P
|
|
no , no ciekawy temat ... wisienko, jaki popyt taka podaż a Ty jesteś jakaś nadprzeciętna ? powiedz nam jakie miałabyś wymagania i ILE za takowe byłabyś gotowa zapłacić?
|
|
nie o to chodzi czy urazilas czy nie tylko przedstaw mi swoje zdanie na temat dobrego solarium
|
|
sherlock , chyba nie chodzi solarium do którego i tak ona rzadko zagląda raczej o same HEJTOWANIE !
|
|
Nie nie hejtuję :) - co do wymagania jeśli chodzi o solarium to chciałabym skrzystać z fajnego \"nietrzeszczącego\" supenowoczesnego łóżka ale to zapewne nie jest możliwe.. &zonk oo mylisz sie - czesto korzystam jesli mi potrzeba ale zauważyłam że mam więcej pieprzyków a dekolt stał się \"piegowaty\" i jak na razie zaprzestałam opalania w solarium :)
|
|
A gdzie masakra :) ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |