Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam UROLOGA |
Jak w temacie może ktoś coś słyszał bądź był . Będę wdzięczna za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam UROLOGA |
Urolog Telesfor Saracyn Przyjmuje we wtorki i czwartki ul. Kazańska 2 w godzinach 16:00 - 18:00
|
|
Dr Krajewski przyjmuję na Sybiraków nr nie pamietam, ale wystarczy w google wpisać.
|
|
pani prof. Darewicz - Białystok (przyjmuje na ul Rocha)- zapłacisz tyle co w Łomży a pojęcie o tematach urologicznych z innej bajki
|
|
I tak najlepszy jest dr.Załęski przyjmuje w gabinecie na Ks.Janusza od 16 ale wcześniej trzeba się umówić telefonicznie dodam że jest ordynatorem urologi w Ostrołęce byłam u niego jest rzeczowy kompetentny naprawdę polecam wizyta 100 zł a numer do niego to 604403081
|
|
dr. Załęski również polecam.
|
|
Koło biedronki na woj.Polskiego jest poradnia przyjmuje doktor Truszkowski i jeszcze jakiś nie pamiętam zadzwoń zapytaj
|
|
Na woj Polskiego kolo BTS przyjmuje dr Trawianski z Bialegostoku.Polecam.Kontaktowy i mily lekarz.
|
|
Trywiański robił mi badane urodynamiczne bardzo delikatnie więc mogę polecić do Truszkowskiego chodzę do poradni <poza Łomżą> więc też mogę polecić
|
|
Dr Trawiński z Białegostoku odwiedza polską prowincję niedaleko BTS. Popieram go. To retro bowl college sympatyczny, rozmowny lekarz.
|
|
Urolog powiadasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |