Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
konto w banku |
W jakim banku w łomży najlepiej jest założyc konto osobiste ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: konto w banku |
Dla mnie Pekao jest najlepsze :-)
|
|
w najbliszym zeby za daleko nie chodzic
|
|
boski chowaj do skarpety będziesz miał najbliżej
|
|
procetu szukasz czy banku to ci odpisalem ,a skarpete mam duzo i twoje sie zmniejszcza haaaa
|
|
a co to za roznica jaki bank? i tak przecież nie będziesz zyla z oprocentowania:P Wybierz taki bank który zagwarantuje Ci konto za zero czyli (0 za karte, 0 za prowadzenie, 0 za przelewy)
|
|
PekaoBP polski jest niezły i Pekao SA włoski i zasieg w całej europie reklamacje zalatwione od reki wiadomo jak w kazdym do szybkiej obslugi potrzebny status VIP zarobki powyzej 6 tys ale maja tez przejzysta wersję internetowa Max
|
|
Masakra ...
|
|
Ja nie powiem który najlepszy bo nie mam zamiaru stać w kolejkach :)
|
|
tylko nie bgz - jakieś kuźwa tokeny dają żeby się logować, złe w prowadzeniu internetowym...przelewasz a potam okazuje się że nie przelane. Jak na razie w pko bp jest w miarę ok bo miałam
|
|
T-mobilebankowe.pl Przelewy za darmo Wypłaty ze wszystkich bankomatów za darmo Wszystkie przelewy krajowe za darmo Zwrot 5% za zakupy internetowe Żaden inny bank nie ma takiej oferty.
|
|
Zwrot 5% za zakupy internetowe w T-mobile Banku nie działa już od pół roku. Trochę nie na bieżąco jesteś ...:)
|
|
A ja polecam Konto Godne Polecenia w Banku Zachodnim WBK PAWEŁ S. DĄBROWSKI
|
|
A nie lepiej założyć konto oszczędnościowe? Można z tego korzystać na bieżąco, poza tym pieniądze zarobią przynajmniej coś powyżej wskaźnika inflacji - czyli defacto nie będą traciły na wartości. A jak dobrze poszukamy to trafimy na takie oprocentowane 4% w skali roku - tutaj ranking za wrzesień http://www.marketmoney.pl/sekcje/ranking-rachunkow-oszczednosciowych-wrzesien.
|
|
W Alior daja dobre profity.
|
|
w millennium, konto za darmo jesli przelewasz minimum 1000 miesiecznie, czyli wyplatke. karta za darmo, polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |