sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koci problem

Już po raz drugi podrzucono mi kota.
Kota maleńkiego, ledwie oderwanego od matki, dosłownie kilkutygodniowego. Niemalże dokładna kopia tego, którego znalazłam rok temu miauczącego przeraźliwie na podwórzu, a który szczęśliwie i niemal cudem znalazł właścicielkę.
Kociaczek tegoroczny leżał zmarznięty w krzakach niedaleko kościoła pw. św. Andrzeja Boboli. Wzięłam do domu, nakarmiłam, ale kolejnego kota trzymać się w domu nie da.
Chciałabym pozdrowić osobę, która żałuje pieniędzy na sterylizację kotki, ale ma sumienie regularnie wyrzucać kilkutygodniowe kociaki w nieznane.
Kotek jest zdrowy, przyjazny, przyzwyczajony do ludzi i miły i prosi o dobry dom. Proszę o kontakt: tel. kom. 883 166 286

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koci problem

Ludzie są różni,a dla zwierząt obojętni, za to bardzo pobożni. Przetrzymaj do wiosny, jeśli nie znajdzie się. chętny. Ja osobiście pomagałem 6 kotom.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org