Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie w łomży wyśle fax |
jak w temacie ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie w łomży wyśle fax |
Na poczcie nr 1 ks Janusza. Klid
|
|
I w komputerowym na mazowieckiej :) Na poczcie kiedyś pytałam nie chcieli wysłać, nie wiem jak teraz...
|
|
Poczta na pl. Pocztowym nr 1. Myślę że każdy Urząd Pocztowy w kraju świadczy takie usługi, tak samo recepcja każdego hotelu potrafi taką usługę wykonać. Ja kiedyś wysyłałem za granicę ze sklepu elektrycznego w Łomży. Obecnie przecież z każdego komputera można to zrobić.
|
|
nie ma juz ani na poczcie ani na mazowieckiej dzis bylam
|
|
W Pelikanie na Bema, naprzeciwko garaży. W sumie to każdy szanujący się punkt ksero taką usługę powinien posiadać.
|
|
\"Jak wysłać faks - Korzystając z serwisów internetowych Jeżeli podłączenie linii telefonicznej do komputera jest problematyczne, możesz wykorzystać kilka serwisów internetowych oferujących usługę wysłania faksu. Wszystko co musisz zrobić do wysłać dokumenty, które chcesz przefaksować, w formie elektronicznej, oraz wybrać adresata wpisując jego numer. Wiele z serwisów pozwala na wysłanie określonej ilości danych za darmo, niestety najczęściej w USA, do faksów w naszym kraju należy doliczyć niewielkie opłaty w wysokości 3 dolarów (a jednak opłaty odstraszają i słusznie). Strony pokroju eFax, czy GotFreeFax.com działają podobnie. Zważywszy na fakt, iż wszystkie wymienione powyżej serwisy działają bezpłatnie tylko w Stanach zjednoczonych, polecam polski Comfax.pl.\" Źródło: pcworld.pl
|
|
W tym sklepie office czy jakoś tak na przeciwko parku na legionów .
|
|
Masakra
|
|
na pocztach nie chca wysylac tez mialam z tym problem wiec poprosilam pania z salonu tel.komorkowych i tam mi wyslali Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |