piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lokal gejowski w Łomży

Oczywiście Czeslav Pub, znacie jakieś inne?

lans glans. bo w łomży łomża łomżą jest.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lokal gejowski w Łomży

widać żeś obeznany... nawet nicka masz jakby po "incydencie" :)

________
Malachit

malachit...niezła riposta...bardzo ostra...czyżbyś znał ten ból? :P

Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...

no przecie po poscie widać że nie ja.... trza tylko czytać... :)

________
Malachit

a co wy wiecie o lokalach gejowskich ???

jest tych ludzi w łomży pełno, ale tam się wszyscy ukrywają, bo to jest wiocha dziura zabita dechami ,gdzie mieszkają chamy ze wsi, no i muszą się ukrywać, bo co ludzie/sąsiedz/ na to powiedzą - jak się cdowiedzą że się ktoś wentyluje w kakałko???przecież to tak jak by zamkneli radio maryja!tragedia narodowa dla wieśniaków,emerytów i rencistów.
ja mieszkam od jakiegoś czasu w Łodzi tutaj jest pełno gejów i lezbijek, i nikt się tu nie ukrywa, nikt na nich nie zwraca uwagi, jest pełno takich par co róznica wieku jest do 50 lat. i tutaj jest normalne. dlaczego bo to jest miasto moi drodzy, a nie wiocha.a tak apropo całe podlasie to jedna wielka wioska, i nie szpanujcie że jesteście z miasta, bo żeście się tam posprowadzali h.. wie z kąd w latach 80 albo 90 i udajecie wielką burżuazje, inteligencję, arystokraci się poznajdowali. chodzicie poubierani wszyscy tak samo, bo to jest na topie, ubieracie się w tych samych zasranych peweksach, no ale cóż ktoś musi poszpanować, że to niby on jest kul.ok, niech mu będzie, zresztą co to mnie obchodzi. byliście ciemni jesteście i będziecie. NIE UBLIŻAJĄC WSZYSTKIM. pozdrawiam

lubama - Gratuluję elokwencji.

lubama ma rację ale nie całkiem.
Rodowitych Łomżyniaków!, nie Łomżan, jest na palcach jednej ręki....

________
Malachit

lubana...a te nieubliżając wszystkim było napisać na początku...byśmy nie czytali reszty....

justynka nie mówq że cię uraziłem!?jeżeli tak to przepraszam.ale i tak nie uwierzę że jesteś łomżynianką z krwi i kości!

ja nie wiem czy z krwi i kości..nie wiem gdzie dokładnie płodzili mnie rodzice...ale urodziłam sie w Łomży. A co do mojej wiadomości to była to ironia...najpierw zjechałeś nas...nie chodzi już o treść ale forme a potem dodałeś "nie ublizając wszystkim". 3 słowa zaprzeczeniem kilkudziesięciu. O tym marzą właśnie satyrycy i spece od reklamy...bravo :)

bo nie jest !, tak jak ja nie jestem, ni Ty. :). A wogóle to Łomża powinna dać szacunek że wieś Ją utrzymała...

________
Malachit

lubama na jak długo dostłeś przepustkę z ZOO do netu?

to że się tam urodziłaś JUSTYNKO to nic nie znaczy. Trzeba być z dziada pradziada. Ludzie ze wszystkich wioch się rodzą w łomży i co on powie że jest z miasta bo się urodził w łomży???a łomża to też wieś,bo nic tam się nie dzieje!!! ja nikomu nie ubliżam.nic do nikogo nie mam poprostu tak jest i już!!!czyż nie mam racji.pozdrawiam,pa

koma - w zoo to może ty mieszkasz i masz tam korzenie. a tak wogóle to nie będę ci ubliżał i cię uświadamiał bo poco. tacy prości i ciemni ludzie jak ty też są potrzebni na tym świecie. pozdrawiam, 3maj się i powodzenia. pozdrów swoich ziomali w swoim zacvzarowanym świecie.

kochany w dobie deurgnizacji to nic nie znaczy. Łomża to Łomża. Moi przodkowie maja chlopskie pochodzenie ale nie mam na tym punkcie zadnych kompleksów ty chyba tak. wogóle o czym my gadamy? miało być o gejowskich klubach...

no właśnie justynko. hahaha

pozdrawiam

Lubama ja nie pochodzę ze wsi,ale mam ogromny szacunek dla "wieśniaków". Po pierwsze dlatego ,że życie na wsi nie jest łatwe. Trzeba tam się nieźle natyrać od rana do nocy. Po drugie dostęp do nauki jest utrudniony- chociażby dotarcie do szkoły. Po trzecie Ci ludzie na co dzień obcują z przyrodą niezależnie od pór roku i czują ją jak mało który mieszczuch. To właśnie na wsi urodziło się wielu znakomitych i nietuzinkowych ludzi.Nie wiem w czym mogą być lepsi ludzie z miasta. W tym ,że mają wiele wygód, poprawniej mówią, modniej się ubierają! Jakie to prostackie i żenujące. To ludzie z miasta powinni się wstydzić swojego zarozumialstwa, wywyższania się i "szpanerstwa".
Kołtuństwo, dewocja,nietolerancja jest wszędzie i na wsi i w mieście. I nie ma znaczenia czy to jest małe miasteczko, duże miasto czy wioska.

Pozdrawiam.

G a z e l a

***** niemacie innych tematów tylko o cwelach ja pier... patrze że tu same lordy z miasta kur.. łudz też mi miacho a psy tam dupami szczekają wolał bym mieszkać na wsi niż w łodzi kure jest pełna gejów .

Ostatnio ktoś mi powiedział:
"Nie kłóć się z głupcem bo ludzie mogą nie zauważyć między wami różnicy"

W tym momencie EOT z mojej strony.

-----------------------------------
Uważam, że należy opodatkować wszystkich, którzy stoją w wodzie.

daktyl - a wiesz co to jest tolerancja, poszanowanie ,szacunek, demokracja, wolność słowa i wyboru???? chyba nie!!!

daktyl MOZE nie wie, ale ty NA PEWNO nie wiesz
lomza metropolia nie jest, ale wszyscy okazujemy miastu i jego mieszkancom szacunek/no, moze wiekszosc/
to nasze miasto, tu sie czesto urodzilismy, tu wychowalismy

a ty, gdzie sie urodzilas, gdzie wychowalas
wedle twojego rozumowania, z wiochy /lomzy/ przyjechalas do miasta/lodzi/, prowincjuszka jestes i tyle

' tak apropo całe podlasie to jedna wielka wioska, i nie szpanujcie że jesteście z miasta, bo żeście się tam posprowadzali h.. wie z kąd w latach 80 albo 90 i udajecie wielką burżuazje, inteligencję, arystokraci się poznajdowali. chodzicie poubierani wszyscy tak samo, bo to jest na topie, ubieracie się w tych samych zasranych peweksach, no ale cóż ktoś musi poszpanować, że to niby on jest kul.ok, niech mu będzie'

przejrzyj sie w lustrze swoich slow, lubama, nie ublizajac ci, rzecz jasna

acha, nie ublizajac ci ponownie napisze tylko, ze nie miejsce zamieszkania jest istota czlowieczenstwa, a takie myslenie jest b., ale to b. prymitywne

zovo: dodam swoją ulubiona maksymę, jeśli pozwolisz: nie dyskutuj z debilem, bo najpierw sprowadzi cię do swego poziomu, a później pobije doświadczeniem.

lubama czy jak tam sie zwiesz
skad ty (specjalnie z malej litery pisze, bo nie mozna miec szacunku do takiej osoby jak ty) pochodzisz?
jezeli nie z tej wiochy zabitej dechami zwanej Lomza lub jej okolic to czego klapiesz jezorem na tym forum?
ciesz sie ze zyjesz w tej swojej Lodzi ale pamietaj, ze rodowici Lodzianie mysla na twoj temat dokladnie to samo co napisalas o innych na tym forum
nieczesto tu sie wypowiadam ale ruszylo mnie teraz wiec ci napisze:
kij ci w ...... mrowisko!!!

i jeszcze jedno, do prawdziwego podlasia (geograficznego - bo piszac podlasie nie podlaskie wlasnie geograficznie sie wyrazilas) masz blizej z tej "swojej" Lodzi niz my

Dodam tylko, ze wstyd mi, ze musialem sie znizyc do poziomu twojej dennej wypowiedzi, ale z takimi ludzmi nie da sie inaczej dyskutowac.

Posprowadzaliśmy się ch.. wie skąd ?
Ja wiem, większość z nas wie. Tak się składa, że na naszych terenach większość ludzi ma korzenie, wie kim był pradziadek, czy walczył. Spora część to potomkowie szlachty. Wiemy gdzie są groby naszych przodków i dbamy o nie. Szanujemy tradycję. Taka np. Łódź ma tradycji w sam raz tyle, żeby o niej zapomnieć.
Co do pedałów.
Ostatnimi czasy organizują intensywną propagandę (marsze, media) będącą pochwałą pedalstwa. Ich propaganda w stylu "chodźcie z nami", "zobaczcie jacy jesteśmy fajni" itp. jest wyrazem ich nietolerancji dla poglądów większości. Nikt nie zabrania im życia w "swoim" stylu - ale ich demonstrowanie należy traktować jako rodzaj wojowniczego wyzwania rzuconego większości z nas - jest to początek wojny o zniszczenie polskiej tradycji.
Czy są prześladowani ? Prywatnie przeze mnie tak bo nie dam im... a jak będą nachalni to mogę powiedzieć im coś brzydkiego. W pracy czy na ulicy wytykani nie będą o ile będą postępować tak jak wszyscy - czyli dyskretnie.

Co do ubierania się - większość moich kolegów nosi spodnie. Czyli w sumie ubieramy się podobnie. W Łodzi jest inaczej. Zazdroszczę.

i komuś udało się sprowokować do dyskusji....

Moim zdaniem takie tytuły na forum powinny być ignorowane i
pozostawione samym sobie bez komentarzy.

a tak cel został osiągnięty!

ŁAPY PRECZ OD NASZYCH DZIECI !!!

Pozdrawiam wszystkich WIEŚNIAKÓW tzn. - formułowiczów.

K.... każdy ma swoje zdanie ja mam swoje i nie obchodzi wasza opinia

He rozmowa zaczeła się od Gejowskich barów: i nożyce się odezwały a mianowicie " lubama" stały bywalec zapewne, ciekawe skąd ty dojechałeś do tej Łodzi chamie w trampach z climatronic w dupie , nieźle o sobie napisałeś , pewnie o swojej rodzinie też to było hehee

Dzięki za dyskusję.

lans glans. bo w łomży łomża łomżą jest.

Lubama pochodzi o ile sie nie myle z wielkiej metropolii znanej w swiecie jako Sniadowo, co nie przeszkadza mu dyskutowac o rdzennych lomzyniakach i wyzywac wszystkich od chamow i burakow. Kompleksy sie odzywaja, pojechal na studia, ktorych jeszcze chyba nie zaliczyl na dodatek, pomieszkal w Lodzi i juz swiatowiec... Co my chamy wiemy o zyciu w wielkim swiecie...

TARCZYN.

tak wogóle to proszę o troche kultury i poszanowania.

czy ja się czepiam twojej rodziny.

dla mnie rodzina to pojecie względne ponieważ, od jakiegoś czasu nie mam rodziny! i nie mam na ten temat nic do powiedzenia.rodzina dla mie nie ma większego znaczenia, natomiast w przeciwieństwie do ciebie MAMISYNKU ma ogromne. to ciesz się z tego że masz rodzinę.

i tak na przyszłość zważaj na to co piszesz i do kogo piszesz, bo nie piszesz do brata czy do siostry, którzy może sobie na to pozwalaja.

a jak już chcesz coś napisać to pisz to bez osobowo wtedy napewno nikogo nie urazisz. pozatym twoje zdanie na ten temat jest dla mnie bez znaczenia. pozdrawiam cie. i powodzenia.

właśnie dobrze powiedziane - wy hamy!!!

ja przynajmniej wyrwałem się z tej dziury i wiem że nie ma po tam wracać! bo tam nie ma przyszłości. a ty stary będziesz tam tyrał do kon ca swego szarego zycia. pozdro.

piszcie sobie co chcecie i tak chu.a o życiu wiecie.

widzę że jak się trochę was powkurza to macie coś do powiedzenia, jakoś wczoraj mało kto się wypowiadał.

i tak 3mać!

lubama: nieprawdopodobnym jest aby zlepek kilku liter mógł wkurzyć...

.....i Tarczynowi udalo sie podnisc cisnienie "lubamie".....bravo!!!

Trzymajac sie tematu tego forum, lokal gejowski w Łomzy?czy potrzebny to chyba sami geje-lesbijki powinni o tym zdecydowac.Osobiscie nie mam nic przeciwko,jesli chca sie przytulac itp to lepiej jak bedzie to chociazby w takim lokalu niz na ulicy.Jestem zdecydowanym przeciwnikiem by ta spolecznosc mogla adopotwac dzieci!!!Powodzenia wszystkim "kochajacym sie inaczej..."

Jesli chodzi o miasto Lodz to nie wiem czym sie lubama zachwycasz???Uciekles ze Sniadowa do metropolii??Bywam tam czesto w sprawach sluzbowych i ogolnie jezdze duzo po Polsce.Miasto to jest brzydkie,szare,na "ulicach" i "chodnikach" syf-celowo napisalem w " " bo do prawdziwych ulic i chodnikow to im daleko.Szkoda tylko auta i nog,kto byl to wie jak tam jest.Nie polecam wycieczek do tego miasta.Łodzianie niczym sie nie wyrozniaja od pozostalej spolecznosci Polski.Rzeklbym nawet ze upodobnili sie do wygladu swojego miasta, zydowskiego miasta..:P
...a tak przy okazji.....lubama w Twoim przypadku warto poczytac historie Lomzy,bo ani my podlasie-podlaskie jak kto woli, ani kurpie jak niektorzy mysla....lomzyniak z krwi i kosci??jestem 4 pokoleniem mieszkajacym w tym miescie, ale nawet gdybym byl 1 to i tak nie mialo by to wiekszego znaczenia dla mnie.Dzieki rolnikom masz co jesc!!!
Pozdrawiam wszystkich "chamow"......

Whatever.........

Lubama jak to wszystko z Ciebie wylazi, jestes po prostu zgorzknialym typem, z pretensjami do calego swiata. Nie wiem czemu to nie utrzymujesz kontaktow z rodzina i niewiele mnie to obchodzi, ale poglady jakie reprezentujesz sa smieszne. Obrazasz wszystkich i leczysz swoje kompleksy, nic sie dla Ciebie nie liczy, jak juz napisalem w innym temacie idziesz po najmniejszej linii oporu w zyciu, nie masz zadnych wartosci. Za to masz wysokie mniemanie o sobie i bardzo niskie o innych. Nie wiem tylko, czy jest to uzasadnione. A to, ze nie potrafisz sobie poradzic w takiej "dziurze" jak Lomza, pokazuje tylko, ze wcale taki wspanialy nie jestes, bo inni jakos potrafia i wcale nie maja tu tak marnego zycia, jak chcialbys to widziec. Siedz wiec w tej swojej Lodzi jak Ci dobrze, powiedz mi tylko po co wypowiadasz sie na tym forum? Leczysz kompleksy? Chcesz sie dowartosciowac, nie wiem tylko na kim, bo w niczym tu nad przecietnosc nie wyrastasz, a poziomem momentami rownasz w dol. W Sniadowie Ci bylo za ciasno, w Lomzy tez, niedlugo i Lodz sie okaze za ciasna dla tak wielkiej persony... Ja mialem okazje mieszkac w Warszawie i jakos nie zauwazylem, zeby Lomza byla w czyms gorsza albo ludzie glupsi. Zreszta rok czy dwa nie zrobily z Ciebie rodowitego Lodzianina, wiec jak chamem byles to i chamem zostaniesz, nigdzie przed tym nie uciekniesz ;) Pozdrowka

hahaha...bez komentarzai

temat chyba powinien byc juz zakonczony...:) dalsza polemika nie ma sensu...

Whatever.........

gangbang: dlaczego "Oczywiście Czeslav Pub"?

hahaha

ale śmieszne.

znudziło mi się już. rzućcie coś nowego! to się wymienimy poglądami. pozdrówka

he, nie wie chlopak co powiedziec i sepleni bez składu i ładu, nikogo nie wkurzasz dziecko , bo tylko śmiech z ciebie tu jest, sam byles maminsynkiem a ze cie spuścili ze smyczy to myslisz ze jestes kozak hehehehe Tyyy kozakuuu odejdź od tego komputera bo ci monitor rozum do końca wysuszy .

Twój portret osobowo intelektualny to: Bezrodzinny Łodzianin o Gejowskich upodobaniach

Ktoś chce coś dodać na temat jego portretu osobowego ?
Wpisujcie swoje trafione w gościa typy:

Ps, Jestem ciekawy co sądzisz na temat Ostrołęki ? i sąsiadach tam mieszkających ? tylko odpowiedz tak szeroko jak na początku swojego przemyślenia

Twój portret osobowo intelektualny to: Bezrodzinny Łodzianin o Gejowskich upodobaniach heheheheheh dobry tekst tarczyn :D ostrołęka to wielka metropola jak NY hhehehehe żartuje

Też myślę, że jest pedałem.

Kolego - zapraszam do Łomży - u nas też są pedały.
Będzie całkiem dobrze...

P.S. Nasi są dyskretni - taki bądź i Ty. Inaczej wywalą Cię z każdego lokalu. A jakj będfziesz dyskretny to poznasz kilku fajnych pedałów. Będzie uciecha (też bym tak chciał ale odwrotnie) !

Chcesz wymieniac poglady?

Wstydzisz sie swojego pochodzenia to Twoja sprawa, uwazasz sie za lodzianina to wynocha z tego portalu i nie pisz ludziom, zeby cie i rodziny nie obrazali bo ty pierwszy zaczales wszystkich wyzywac i obrazac!

Chcesz wiedziec to tez nie mieszkam juz w Lomzy, studia, praca itd. ale nie wstydze sie miejsca moich narodzin i mlodosci.

lubama - a powiedz Ty mi czy w tej Lodzi Twojej kochanej to te ludzie o odmiennych preferencjach sexualnych to chodzą w garniutach od armaniego, mają rollexy na ręce, noszą okulary od gucciego?? Bo wydaje mnie się że raczej nie, wiec wg mnie to nie są geje tylko zwykłe pedały.

pozdrawiam
M

Lubama - Mnóstow jest w łomzy wiesniaków którzy z okolicznych wiosek zjechali, i byc może łomża to wieś. Ale jak nazwac Twoja Łódz ? Zdaje się że analogicznie społeczeństwo składa się z wieśniaków których np nie asymilowała łomża - i nie ma tu żadnych sugestii, kilku rzeczywiście prawdziwych Lodzian, choć kto wie czy są z Łodzi (riposta do textu powyżej) no a reszta jak sam powiedziałeś to widocznie pedały lesby, dziw... kur.... i złodzieje. I jeśli jest to normalne i nikt na to nie zwraca uwagi, to generalnie nie jest to normalne zni zdrowe. Ale jesli ktoś jest niezdrowy np na głowę, więc wszelkie zboczenia moga się mu wudaać normalne, no chyba że sam nalezy do grupy uczeszczającej do lokali gejowskich, więc nie będzie przecierz krzyczał że sam jest pedałem itd.
Ja się np cieszę że w Łomży narazie nie ma oficjanie żadnego lokalu gejowskiego i pedały sie nie afiszują, bo to że są także i w łomzy nie ma się co czarować. Niech siedzą w swoich kryjówkach i sie nie afiszują, będzie wtenczas znośnie.
A jesli ktoś chce mówic o tolerancji to wiedzieć trzeba że zboczeń nie wolno !! tolerowac. Jesli zaś mowa o pobłazliwości, to ja np. bardzo bym nie chciał by moje dzieci oglądały widoku pedałów i tym podobnym wykolejeńcom czy to na ulicy czy w paradach. I mam do tego prawo! Niech więc wszelkie gejowskie ugrupowania przestana narzucać swoje ja, i manifestowac to.
A teraz manifest do wszystkich Łomżań i Łomzyniaków : NIe prześladujcie LUBAM-y bo oskarżą nas o gejofobiów.

Momento mori

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org