sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nielegalnie ?

Oj nie zasne

http://www.4lomza.pl/komunikaty/radni.mp3

Przecierz to faktycznie dwa filary rady miasta , i co bez nich ? legnie w gruzach rada ? czy moze jednak rada da sobie rade ?

TV Lomza DLACZEGO JUZ NIE PUSZCZACIE OBRAD SESJI?? :((( CIEKAWIE BYLO POPATRZEC NA WYPOWIEDZI W/W OSOB

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nielegalnie ?

...może będzie im sie spokojniej pracowało bez obciążenia psychicznego, że "filary" na nich patrzą..?. :)

---
PGG

Ta Rada to i bez tych "filarów" wygladała jak wieża w Pizie, a teraz .... może zacznie wyglądać jak nasza "wieża ciśnień"? (czyli pusta i na razie do niczego).

Zbych

Coś mnie tu nie gra. Dopiero teraz okazało się, że nielegalnie? A gdzie byli ludzie, co wykryli nielegalność jakiś czas temu?

Od wykrywania nielegalności w radzie jest wojewoda. A jaki jest wojewoda każdy wie.

Beton najlepszym materiałem budowlanym.

:-C

ja bym jeszcze dodał - pustak(i) :D

Tiger

Baska miala fajny biust (tralala ) ,.....lecz niestety sylikonowy

Lypsky w radiu powiedział, że jest do stołka przyspawany i nie puści. Raczej popuści ale nie puści. A im więcej krytykują tym on bardziej będzie się trzymał. Typowo polskie. Pewnie dopiero taczka pomoże.

:-C

Witam.
Obrady naszych radnych wyglądały dość komicznie. Przedziwne potknięcia słowne coniektórych sprawiły, iż władza zaczęła się sama siebie wstydzić. Efektem tego jest wycofanie z TV Łomża (nie wiem po co istnieje ta tv, ale to wątek na oddzielny temat) w/w programu. Kilka razy zdarzyło mi się obejrzeć poczynania naszych radnych... Tylko przykręcić rurę to stołu obrad i wynająć tancerkę (wiadomo z jakiej branży). Nic by się nie zmieniło - dalej siedzieliby uśmiechnięci i zadowoleni (ch** wie z czego?!). Ich obrady bardziej przypominały mi zabawę, niż faktyczne obrady... Żałosne. I pomyśleć, że dostają za to takie pieniądze. Jestem pewien, że niejednokrotnie miałbym więcej mądrych rzeczy do powiedzenia na tych obradach niż niejeden radny (85% z nich nie umie poprawnie się wysłowić, nagminnie łamią wszelkie zasady naszego języka). Popatrzcie na kraje bogatsze od Polski: na przykład takie USA; tamtejsi politycy są ludźmi w pełni wykształconymi, dobrze ustawionymi (finansowo) i w odpowiednim wieku, z odpowiednim "życiowym" doświadczeniem. U nas, w Polsce, politykami zostają ludzie, którzy właśnie w ten sposób zamierzają się dorobić. Dziękują Bogu, kiedy zostaną wybrani na drugą kadencję (weźmie się drugi samochód na raty, na następne 4 lata, spłaci kilka kredytów...). Nie oszukujmy się, Polska polityka = jedna wielka żenada, ludzi, którym nie zależy na nas, tylko na własnym tyłku. Szkoda, że jestem w wieku jakim jestem (niepozwalającym mi kandydować do "wielkiej polityki") ale w przyszłości napewno nad tym pomyślę. Wybaczcie tak długi wywód, może nie całkowicie na temat, ale w końcu napisałem to, co myślę.

Pozdrawiam wszystkich...

Jak zwykle, krytycznie nastawiony ;)

Wujek (Mr) S :)

"Gdyby kózka, kwiecień plecień, to by ślimak, ch** Ci w du**."

"Wojewoda śląski zadecydował o wygaśnięciu mandatów 4 radnych"

"(...)Pierwsze zarządzenie stwierdzające wygaśnięcie mandatu dotyczy Tadeusza Wojnara z Raciborza, który jest prezesem spółdzielni mieszkaniowej, będącej wieczystym użytkownikiem gruntów należących do gminy"

http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1800172.html

ciekawe jak będzie w Łomży?

cz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org