czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Stacja gazu Alkast -ul.Sikorskiego 172

Ostatnio zajechałem na mója ulubioną do tej pory stacje gazu przy barburce . Na zatankowanie czekałem chyba z 15 min chociaż nie było nikogo. Okazało sie iz zmieniła się osoba do obsugi na szkieletowa brunetke, której przerwałem romans z grubasem. Poproszona do obsugi była opryskliwa nie poszanowanie klienta dlatego od dziś nie polecam tej stacji . Chyba ze właściciel przejży na oczy i zatrudni osobę odpowiedzialną na te stanowisko

zbkos

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Stacja gazu Alkast -ul.Sikorskiego 172

Zgadzam się z powyższą osobą, też częstą bywałem na tej stacji, teraz nie mam ochoty . Z tego co się orientuje pracują tam dwie laski , niema z nimi tematu , a nawet i powitania. Miałem styczność z brunetką , przez którą również zostałem jak powietrze potraktowany a nie klient . Z jej ust tylko padło \" Za ile \" Kiedyś pracował tam facet i wszystko było zupełnie inaczej .
Zatankowane bez problemu ze fochy i również były przekazywane informacje jak coś nie tak było z wlewem a tu nic ni Dzień dobry ni .... .Miejmy nadzieje , że coś się zmieni z tą stacją .

TANKOWANIE AUT TO PRACA DLA FACETÓW A NIE LASEK. DLACZEGO STACJA GAZU PRZY MOTELU ZACISZE STRACIŁA KLIENTÓW PRZEZ ZATRUDNIENIE DZIEWCZYN !!!!!!!!!!!!

Bez komentarza

To samo jest na stacji optima na wojska polskiego ani ta pani blondynka ani starszy facet z wąsem nie są uprzejmi ani pomocni. Szkoda tej stacji co była na ul. Wiejskiej bo tam to była super obsługa...

Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodzil, pewnie to piszą jacyś goście z konkurencji :)

tak na pewno konkurencja z piątnicy za motelu bo mało sprzedają i szukaj klijęta.

Czy każda negatywna opinia musi być koniecznie z konkurencji ?

Zawsze tankowałem na tamtej stacji, przynajmniej w tamtym roku ;)

Ostatnio jednak obsługa pozostawia wiele do życzenia.

Nie zapominajmy o najważniejszych zasadach w zarządzaniu jakościa i relacjami z klientami - \"Zadowolony klient powie o firmie trzem znajomym, niezadowolony dziesięciu\"

Jeśli chodzi o tę stacje to ceny są na prawdę ok ale wkurzyła mnie ostatnio długość czekania na tej stacji chociaż ta opisana Pani nie robiła nic tylko z kimś rozmawiała i nie zwracała uwagi, że czekam na zatankowanie. Zdałem sobie sprawę, że to jest nie szanowanie mojego czasu. Z całym szacunkiem do tej Pani, w pracy nie tylko się pracuje, może też porozmawiać sobie ze znajomymi ale gdy wchodzi Klient on powinien być w centrum uwagi. Nie jestem przyzwyczajony w dobie tak olbrzymiej konkurencji do znoszenia opryskliwosci tej Pani. Osobiście polecam teraz Orlen, BP albo Statoil. Mają tam prawdziwe standardy traktowania klientów.

http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny

jakis tydzien temu byłam na tej stacji z moim kuzynem...dla mnie to .... nic się nie stało ;p ale kuzyn co się nadenerwował czekając na tę osobę aż podejdzie i zatankuje gaz. Ale coż... rózni ludzie inaczej szanują swoją prace. Trochę przesada, że ta pani dostaje co miesiąc kase jak mamy takie bezrobocie i jest opryskliwa (myslelismy, że tylko dla nas ;p bo miała gorszy dzień ) Na nowszych stacjach mają teraz taki sprzęt, że klient sam może sobie zatankować gaz.

Pozdrawiam użytkowników LPG heheh ;)

Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)

Cóż, widzę tu same negatywne opinie, co dla mnie wydaje się nieco dziwne.. Sam tankuję na tej stacji już od paru miesięcy, teraz z tego co wiem, pracują tam nawet trzy panie i ja osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń :) Dziewczyny są miłe, z każdą można porozmawiać, nigdy nie zdarzyło mi się długo czekać. A poza tym chyba każdy za przeproszeniem nogi ma, i może podejść do tego kiosku i poprosić - każdemu może się zdarzyć, że samochodu nie zauważy. Generalnie cenę mają najlepszą w mieście, na ich gazie jeździ się dobrze, podobnie jak na tym z BP jednak jest duża różnica w cenie. Jak najbardziej polecam!

Wiele do powiedzenia jest o tej stacji, też byłam na niej nie dawno i tak jak powyżej to nie jest praca dl dziewczyny, co odwzajemnia ich zachowanie.
Jest tam Blondyna - jeszcze przejdzie , chociaż uśmiech jest na twarzy, ale wychudzona brunetka jest wiele do powiedzenia. I nie to , że to pisze jakaś konkurencja, bo konkurencja jechała by po stacji a nie zatrudnionych pracownikach.

SZEFIE PRZEMYŚL ZATRUDNIENIE OSÓB !!!!

jojo

Konkurencja z Piątnicy zatrudniwszy facetów ma się bardzo dobrze, przechodziła tylko kryzys jak pracowały tam dziewczynki ....

Autor: Adam_89 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-08-14 13:16

Cóż, widzę tu same negatywne opinie, co dla mnie wydaje się nieco dziwne.. Sam tankuję na tej stacji już od paru miesięcy, teraz z tego co wiem, pracują tam nawet trzy panie i ja osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń :) Dziewczyny są miłe, z każdą można porozmawiać, nigdy nie zdarzyło mi się długo czekać. A poza tym chyba każdy za przeproszeniem nogi ma, i może podejść do tego kiosku i poprosić - każdemu może się zdarzyć, że samochodu nie zauważy. Generalnie cenę mają najlepszą w mieście, na ich gazie jeździ się dobrze, podobnie jak na tym z BP jednak jest duża różnica w cenie. Jak najbardziej polecam!

Profil użytkownika

Imię (nazwa) użytkownika: Adam_89

Adamie, moj drogi ;) Nie musisz od razu zakładać konta aby bronić opinii o firmie ;) Zrób lepiej porządek ze standardami obsługi n swojej stacji o po sprawie ;)

http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny

Cóż rzeczywiście, dzis założyłem tu konto bo zazwyczaj nie udzielam się na forach, jednak gdy widzę same negatywne opinie to warto zareagować. A propo twórcy wątku:
Imię (nazwa) użytkownika: Zbyszek0020
Imię: Zbyszek

Owszem, uwierzę w to, że zdenerwowana osoba specjalnie założyła konta aby wylać swoje żale na forum. Nie uwierzę jednak w to, że zwykły klient, który co jakiś czas tankuje na stacji gaz specjalnie założy konto aby wybielić obsługę. Zastanawia mnie fakt - tyle jest opinii negatywnych a tylko jedna pozytywna ;)

Ludzie mają prawo do narzekania - wolny rynek im to gwarantuje - dlatego nie dziw się, że jak ktoś jest niezadowolony to podzieli się tą wiedzą z kimś innym. Jeżeli jesteś powiązany z tą stacją, jesteś jej pracownikiem/pracownicą to pozostaje wprowadzić pewne standardy na stacji, przeszkolić obsługę. Ceny macie na prawdę super ;) Jeśli obsługa będzie miła to na pewno do Was wrócę ! ;)

Nie dziw się, że domniemamy wszyscy, że jesteś pracownikiem stacji co w jasny i wyraźny sposób potwierdzają przedstawione powyżej opinie. Z całym szacunkiem dla Ciebie - masz rację - każdemu może się zdarzyć, że samochodu nie zauważy ale nie każdemu się pewnie zdarzy nie zauważać każdego samochodu podjeżdżającego na stacje.

Deany zgadzam się z Tobą po prostu trzeba poprawić podejście do klienta a nie udawać że nic się nie dzieje.

miło ;)
Jasne, podejście wiele znaczy - nawet cena nie jest takim czynnikiem jak jakość ;)

To ja sie wypowiem bo tankuje tam dość często firmowe auto. Nigdy przenigdy nie zdarzyła mi się sytuacja chocby podobna do tej o której pisze założyciel tematu. Owszem pracuja tam kobiety ale wcale nie mysle ze jest to praca TYLKO dla facetów. Jeśli kiedykolwiek cos takiego sie zdarzylo to pamiętajmy że wszyscy jesteśmy tylko ludźmi.. Ja osobiście złego słowa na te Panie nie powiem i szczerze to jak to wszystko czytam to mam wrażenie że chodzi o jakieś osobiste porachunki bo obsluga na tej stacji dla mnie jest ok. A jestem tam niemalże codziennie wiec chyba opinia miarodajna. A ty zalozycielu tematu powinieneś zgłosić to do szefa i wyjasnic sprawe zanim cos takiego napiszesz. Przecież takie twoje prawo. Ja osobiście polecam ta stacje bo cena jest konkurencyjna i obsługa jak dla mnie bez zastrzeżeń. Szkoda ze na tym forum wiecej jest glupich oszczerstw niż pochwał.
Pozdrawiam

Forumowiczu kurier widać , że jest to napisane z tel plusa, może chodzi o romans ?

Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina ...

Sorki ale jestem debilką i temat założyłam dla prowokacji. Nigdy tam nie tankowałam i nie znam tych dziewczyn. Jestem pojebaną kretynką i bezmózgiem. Reszta loginów moje rodzeństwo.

zbkos

to wszystko to głupia prowokacja. przepraszam. jestem prawdziwą kretynką!!!!

zbkos

ktoś się włamał i wyspiuje głupoty

zbych0020 dlaczego się wypierasz że nigdy tych pracownic nie widziałeś,na początku postu są one opisane jak wyglądają.no tak jak siebie opisujesz to faktycznie jesteś kretynem.

bo jestem debilką i mam żal

zbkos

mówiąc kolokwialnie, aczkolwiek założyciel tematu i \"jego rodzeństwo\" pewnie nie wie co oznacza to słowo-to wszystko jaja jakieś!!!!!! najpierw ktoś kogoś oczernia a potem się tłumaczy??? Czegoś takiego jeszcze nie widziałem na tym forum. Należą się wielkie przeprosiny.... ŻENADA

Ktoś włamał się na moją pocztę Zbyszek0020 zwrócię uwagę Zbyszek0020 piszę z id Zbyszek0020 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
oraz użytkownik kurier pisze teraz z tego samego ID (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
I jak tu mieć bezpieczeństwo

Ta osoba próbuje z kogoś zrobić durnia !!!!

A która konkretnie? Ta, która oczernia, chcąc się mścić? (gdyby zaczęły się jakieś pytania - owszem założyłam konto tylko po to, by podyskutować na ten jakże ciekawy temat)

\\\\\\\"Ludzie nauczyli się mądrych słów i teraz trudniej odróżnić kto jest prawdziwym idiotą.\\\\\\\"

Dobre sobie! rozumiem, że jesteś takie 2 w 1? Zbyszek, Maja? Piszesz post i później na niego odpowiadasz?
Idąc Twoim tokiem rozumowania, MichalRuszczyk (---.play-internet.pl), majarukiec (---.play-internet.pl), to samo ID?
\"i jak tu mieć bezpieczeństwo\"

\\\\\\\"Ludzie nauczyli się mądrych słów i teraz trudniej odróżnić kto jest prawdziwym idiotą.\\\\\\\"

Było konto moje Zbyszek0020, a Maja to konto mojej żony. Czy tak trudno się domyślić

Znowu posty z jednego kompa stacjonarnego są pisane
Autor: Zbyszek0020 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 23-08-14 16:57
oraz osoba
Autor: NikaNika (---.49.techtel.pl)
Data: 23-08-14 17:49

Chyba trzeba bronić partnerki

użytkowniku Majarukkiec ;) po co rozmawiasz z osobą, która przed chwilą włamała Ci się na konto ;) ?

NikaNika (---.49.techtel.pl)

Zbyszek0020 (---.49.techtel.pl)

Przypadek ?

Ludzie ! Co Wy robicie z tego forum ;) Nie podkładajcie sobie świni...
Za takie wejscie na cudze konto to chyba paragraf jest ...

Gdybym nie wiedziała kim jesteś..może i tak bym pomyślała, ale przykro mi, dość łatwo Cię rozgryźć mając zaledwie kilka informacji o Tobie (za to z konkretnego źródła). Zamiast skupiać się na oszczerstwach, radziłabym popracować nieco ze słownikiem. :)

Żal.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org