Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Legia-ŁKS 2:1 |
Brawo!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Legia-ŁKS 2:1 |
Askar downie puknij sie w łep i zastanów sie co piszesz buraku !
|
|
o boze zal mi sie robi
|
|
legia to stara qrwaaaaaaaaaaaaaa bigi2004
|
|
nie bardzo rozumiem? ktos spodziewal sie wygranej?
|
|
gdyby nie roger to bysmy wygrali ;]
|
|
Drużynie która przegrała nie można bić brawo? Moim zdaniem to jest właśnie kibicowanie - grali, przegrali, ale brawo. I.
|
|
Askar pisze brawo, dlatego, że przegraliśmy tylko 2:1, a to tak, jakbyśmy wygrali :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
a ilu kibicow lksu pojechamlo na mecz?? ilu spotkalo sie z tdboysami ?? buahahaha
|
|
Popieram Askara .... Każdy dobry sparing / pomimo przegranej / to coś bardzo cennego , to doświadczenie dla trenera , piłkarzy i nowych piłkarzy ... JA wierzę w ten zespół i w ŁKS ... Aviva ŁKS od 29.07.2006
|
|
ahahaha ja pier.... czasem jak czytam te forum to sie wstydze za was! P.S. Popieram przedmowce -=przemek aka phobia=-
|
|
na sparingi sie nie jezdzi ....... ciekawe czy ty nadajesz sie zeby spotkac sie z łomżyńskimi kibicami nie mowiac juz o TB95 widac ze jestes kibicem w kapciach... \\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"
|
|
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce. Po Legii dumni z postawy! "kitek" - ja nawet gdy przegrywamy potrafię być dumny z drużyny którą kocham. Aviva ŁKS!
|
|
bigi - jak się Tobie Legia nie podoba to Ty nie chodź na ŁKS tylko na Jagiellonię. Większość "dziadków" z piknika kibicowało kiedyś Legii (lub Polonii).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |