Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jula z Łomży piosenkarka |
Hejka. Znana piosenkarka z Łomży - Jula, jest z Łomży, prawda? Powiedzcie, czy lubicie jej muzykę. Czy jest u Was \\\"gwiazdą\\\" czy raczej Łomża jej nie lubi. Bo ze śpiewaniem na żywo to u niej chyba cieniej niż na płycie? Jakieś koncerty są w pobliżu niedługo? Ja mieszkam niedaleko?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jula z Łomży piosenkarka |
a co Cie to obchodzi ? Idź pilnować krów na polu :) ---------------------------------------------
|
|
Czy u Ciebie maja Cie za nieudacznika ? Barney
|
|
Jula śpiewa super i jest bardzo lubiana w Łomży. Generalnie nagrywa teraz 3-cią płytę, która też pewnie sprzeda się świetnie. Nie ma złych pytań, są tylko wredne odpowiedzi. pozdrawiam Bądź sobą, wszyscy inni są już zajęci drabiny aluminiowe polecam solidnie
|
|
Czy jest gwiazdą ??? może w jakimś malutkim gronie to i jest gwiazdą. W rzeczywistości to marna piosenkarka, jeżeli już to tylko w nagraniach studyjnych. Na żywo to żadna rewelacja, ot następna Pani do kotleta, bo już na wesele się nie nadaje. Mnie absolutnie się nie podoba i o ile wiem nie jest gwiazdą w żadnym calu. Ale jak lubi śpiewać ?? niech śpiewa i tyle.
|
|
marna, niemarna ważne że hajsik robi
|
|
Ze śpiewem może i kiepsko u niej, ale cenię u niej to, że nie wypiera się tego, że jest z Łomży, temu miastu przyda się każda forma promocji ;) A że się jej udało, to tylko pozazdrościć i życzyć szczęścia :P _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
no wiecie, ona się Łomży nie wyprze, bo jak będzie miło o Łomży mówić, to będzie miała tutaj mnóstwo zagorzałych fanów. To prawda, dziewczyna sama pisze słowa, komponuje. Głos słaby, ale nie każdy tak uważa. No i Daj Boże, że hajsik robi:) program do zarządzania allegro
|
|
Autor: Amelia39 (---.ssp.dialog.net.pl) namioty ogrodowe dobry sklep No ja pierdole, ***** mać.. Aż mnie kurwica zalewa... kolejne konto i kolejna reklama w ostatnich dniach, jak nie jakies kostki brukowe, to namioty ogrodowe ... i to tak \"dyskretnie\" wplecione w rozmowe... Za chwile te coś napisze że Jula gra koncert na jakimś wypizdowie i kto na niego jedzie musi sobie kupic \"super hiper mega namiot ogrodowy\" zeby lepiej słyszeć. Powiem krótko, wypierdalać z taką reklamą... Skoro was nie stać na porządną reklamę, zamknijcie firmę.
|
|
Aha no i oczywiście, idiotka zakłada kolejne konto żeby tylko zareklamować kolejną badziewną firmę... tym razem z drabinami Autor: Ewa4909 (---.ssp.dialog.net.pl) drabiny aluminiowe polecam solidnie No żesz ***** go w dupe, co za bezczelność.
|
|
ByleJaki-złość urodzie szkodzi,nie denerwuj się :-D
|
|
się ByleJaki nie denerwuj... z tą drabiną, na koncert Juli, to wcale nie głupi pomysł! pod scenę się nie dopchasz, a drabinę z tyłu rozstawisz, wejdziesz na nią i wszystko widzisz i słyszysz. tylko co byś nie spadł, jak się w za bardzo w muzę \"wczujesz\"!
|
|
Ja słucham Dzemu to mój klimat ale Jula też mi się podoba jak śpiewa no i ładna laska z niej
|
|
Julka jest spoko xxdarc
|
|
czasami można posluchać. Niedawno na muszli dała popis ale się nie zakochałem.niestety
|
|
nie jest zla, sa gorsze ;)
|
|
w niczym nie gorsza od innych takich \"gwiazdek\"
|
|
kto co lubi....gusta i guściki.
|
|
a kto to jest ta Jula? jakby umiała śpiewać na pewno bym usłyszał ;)
|
|
a to zajrzyj na youtube i się dowiesz i wtedy ocenisz :P _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
prawdziwy talent to Marek Wincenciak . Posłuchajcie jak ten facet spiewa. Wrożę mu niesamowitą karierę oby tylko mu się udało. Tak udało bo same zdolności w tym kraju nie wystarczą. Często młodzi zdolni i wyjątkowi przepadają bo nikt ich nie promuje nikt ich nie dostrzeże albo nie chce dostrzec. Typowy przykład pani Juli głos mierny ale jest promowana.
|
|
macie tu parę linków tego co śpiewa Wincenciak - Jula to przy nim pikuś http://www.youtube.com/watch?v=9FxbZwJuPDU http://www.youtube.com/watch?v=uvMlgqsmMrk
|
|
Panie Marku niech pan startuje w The Voice of Poland
|
|
pomyliłem się nie Marek Wincenciak tylko Marcin Wincenciak
|
|
n0o jak Julcia zaśpiewa to tak jak chłopaki to zmienie zdanie http://www.youtube.com/watch?v=U7RBgPczEdo
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |