Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
suplementy i odżywki |
Gdzie w Łomży najtaniej można kupić kupić suplementy diety oraz odżywki na silke?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: suplementy i odżywki |
|
Mogę link do strony na allegro?
|
|
Jest pelno stron w necie. Po co masz przeplacac. Taniej i szybka wysylka. I nawet nie trzeba tylka z domu ruszac. Ludzie zawsze sobie pod gorke robia...
|
|
Dlatego chciałem link do strony na allegro
|
|
co ty chlopaku chcesz od zycia byc kims czy byc nieudacznikiem po smietnikach stac ?pamietaj zaden suplement nie zastopi sily wypracowanej
|
|
Autor: krzysiek1996 a jak masz za malo diety to ci program szybko ustale bedziesz chodzil jak szczur,a szybszy bedziesz od sroki
|
|
A moze odzywki Wellness / Oriflame : http://pl.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22793 Jestem konsultantka Oriflame - moj mail w profilu.
|
|
Proponuję gdzieś w Internecie ;) Tylko interesujące blogi z przepisami- http://kuchenne-rewolucje.com
|
|
Ja tam nie wierzę w moc jakichś odżywek. Mięśnie może i rosną, ale co będzie jak sie je przestanie brać? ja też ćwiczę na siłowni, ale jedyne suplementy jakie zażywam to na przykład revalid i zestaw witamin. Wystarczy.
|
|
Co jest takiego złego w zażywaniu suplementów? Większość z Was krytykuje, nie mając większego pojęcia do czego ona mają służyć. @Krzysiek1996, muscle shop na Wyszyńskiego, duży wybór, oraz dobre ceny. Możesz jeszcze przejść się na siłownie HSF, tam też sprzedają odżywki, i ceny są ok.
|
|
Ale fachowcy z Was bez urazy ttzeba znac dzialanie i pisac ja biore bcaa glutamine i na stawy glukozamine i cykle bialkowe i nic mi nie spada jak mam przerwe no z 49 na 47 biceps co najwyzej
|
|
mięśnie to nie wszystko.
|
|
Pewnie ze nie ale dodatek fajny szybkosc kordymacja tez jest wazna dlatego treningi na worku sa wskazane choc raz w tygodniu
|
|
suplementy do tylko dodatek i ja ktoś krytykuje to niech lepiej nie zabiera głosu niż ma pisac głupoty
|
|
Somatodrol nie ma w sobie nic co moze umożliwić jakikolwiek efekt, to jedynie efekt placebo
|
|
Lepiej nie brać nic niż taki somatodrol. Szkoda kasy.
|
|
A białkowe gdzie kupujecie i jakie firmy plecacie?
|
|
A bez takich wspomagaczy się nie obejdzie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |