Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep design fashion |
Czy ktoś się orientuje gdzie w Łomży znajduje się ten sklep?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep design fashion |
UWAŻAJCIE NA NICH TO OSZUSCI!!1 WYSLALAM TAM CV W ODPOWIEDZI DOSTALAM ZE DO PODPISANIA UMOWY POTRZEBNE IM SA SKANY MOJEGO DOWODU. TRZEBA TO ZGŁOSIC NIECH USUNĄ OGŁOSZENIE. I W ZADNYM WYPADKU NIE WYSYLAJCIE TYCH SKANÓW ! WYŁUDZAJĄ DANE OSOBISTE I POTEM BIORA POZYCZKI NA TWÓJ DOWÓD.
|
|
Dostalam taka sama odpowiedz po wyslaniu cv,tez wydalo mi sie to bardzo dziwne
|
|
To samo wysłali mi, ale z ogłoszenia o pracy w sklepie jubilerskim..
|
|
A dzwonilscie na ten numer co jest tam podany w ogłoszeniu? Bo tez mnie zDziwilo ze chcą skan dowodu
|
|
Najebac chamom i zlodziejom zeruja na ludzkiej biedzie i braku pracy
|
|
Jak by mnie powiedzieli o skanie dowodu to bym ryja ich wlozyl w skaner
|
|
Z ciekawości zadzwonilam na numer podany w ogłoszeniu haha i nie ma takiego numeru. Oszuści
|
|
OSZUSCI!!!! Uwazajcie!!!
|
|
Witaj, Twoje CV zostało rozpatrzone pozytywnie prosimy także oskan dwóch stron dowodu os. w celu sporządzenia wstępnej umowy którą prześlemy do zapoznania sie i ewentualnego naniesienia poprawek ostatnim etapem rekrutacji będzie spotkanie się na rozmowie kwalifikacyjnej i podpisanie wcześniej wspolnie sporządzonej umowy. Ogólny opis pracy został przedstawiony w ogłoszeniu szczegóły bedą podane w umowie która pani otrzyma do zapoznania sie. Nastepnie do 3 dni jest czas na zaakceptowanie lub nie umowy ewentualnei na wprowadzenie korekt. Pozdrawiam Hanna Majko O takiej treści wysyłają e-mail zwrotnego!! Uważajcie!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |