piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego tylko Gierowski ??

zastanawiam się dlaczego tylko Gierowskiemu będą postawione zarzuty
przecież on jako przewodniczący rady nadzorczej, podawał tylko pomysły które skrzętnie były przegłosowywane przez całą radę nadzorczą na TAK.

A może tutaj chodzi o kozła ofiarnego i przejęcie kontroli nad PEPEESem.?????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego tylko Gierowski ??

Gierowski jest 12 osobą , której postawiono zarzuty w sprawie przekrętów w PEPEESIE. Jedenastka już zasiada na ławie oskarżonych on będzie mam nadzieję następny.Pragnę nieśmiało zaznaczyć, że członkiem Rady Nadzorczej w tym czasie był obecny Prezes PEPEESU. Życzę prokuraturze i sądowi aby doprowadziła sprawę do końca i ukarano WINNYCH !!!!

Ja bardzo dobrze wiem jak wygłąda sytuacja w PEPEESie i też pragnę tego samego ale w radzie nadzorczej zasiadali i zasiadają też przedstawiciele drobnych udziałowców i oni też przymykali oczy na " tworki " spólki. Przecież od początku było wiadomo po co one są tworzone.

Robol nie rozśmieszaj mnie Gierowski - kozioł ofiarny to on jest głównym architektem całej tej afery w PEPEESIe.

Afery tak .Wszystko się zgadza ale gdzie są wykonawcy jego pomysłów????
A wiesz ile krzywdy załodze zrobili panowie G i M a teraz placzą w " interwencji" jak bardzo zostali skrzywdzeni. Żygać mi się chce od tego ich lamentu przecierz to oni uruchomili tę machinę w PEPEESie i nie ważne na czyje polecenie ważne kto wykonał anie kto zlecił.

Obaj wymienieni panowie też są oskarżeni mam nadzieję , że wraz ze swoim pryncypałem pójdą do pierdla.

Moim zdaniem to całe rady nadzorcze i zarządy z tamtego okresu powinny być zamknięte. a nie tylko pojedyńcze osoby. to oni odpowiadają za te "tworki potworki". Ale może marzenie moje się spełni ?????? Oby tak się stało. !!!!!!

panowie a co z akcjami PEPESU ?? i co z tymi wpłastami co były po 2tysiące na Jantar??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org