Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego tylko Gierowski ?? |
zastanawiam się dlaczego tylko Gierowskiemu będą postawione zarzuty przecież on jako przewodniczący rady nadzorczej, podawał tylko pomysły które skrzętnie były przegłosowywane przez całą radę nadzorczą na TAK. A może tutaj chodzi o kozła ofiarnego i przejęcie kontroli nad PEPEESem.?????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego tylko Gierowski ?? |
Gierowski jest 12 osobą , której postawiono zarzuty w sprawie przekrętów w PEPEESIE. Jedenastka już zasiada na ławie oskarżonych on będzie mam nadzieję następny.Pragnę nieśmiało zaznaczyć, że członkiem Rady Nadzorczej w tym czasie był obecny Prezes PEPEESU. Życzę prokuraturze i sądowi aby doprowadziła sprawę do końca i ukarano WINNYCH !!!!
|
|
Ja bardzo dobrze wiem jak wygłąda sytuacja w PEPEESie i też pragnę tego samego ale w radzie nadzorczej zasiadali i zasiadają też przedstawiciele drobnych udziałowców i oni też przymykali oczy na " tworki " spólki. Przecież od początku było wiadomo po co one są tworzone.
|
|
Robol nie rozśmieszaj mnie Gierowski - kozioł ofiarny to on jest głównym architektem całej tej afery w PEPEESIe.
|
|
Afery tak .Wszystko się zgadza ale gdzie są wykonawcy jego pomysłów???? A wiesz ile krzywdy załodze zrobili panowie G i M a teraz placzą w " interwencji" jak bardzo zostali skrzywdzeni. Żygać mi się chce od tego ich lamentu przecierz to oni uruchomili tę machinę w PEPEESie i nie ważne na czyje polecenie ważne kto wykonał anie kto zlecił.
|
|
Obaj wymienieni panowie też są oskarżeni mam nadzieję , że wraz ze swoim pryncypałem pójdą do pierdla.
|
|
Moim zdaniem to całe rady nadzorcze i zarządy z tamtego okresu powinny być zamknięte. a nie tylko pojedyńcze osoby. to oni odpowiadają za te "tworki potworki". Ale może marzenie moje się spełni ?????? Oby tak się stało. !!!!!!
|
|
panowie a co z akcjami PEPESU ?? i co z tymi wpłastami co były po 2tysiące na Jantar??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |