Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najlepszy warsztat samochodowy? |
Ostatnio rozbiłem samochód i nie wim do jakiego go oddać warsztatu. Czy możecie mi polecić dobry warsztat w Łomży lub okolicach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najlepszy warsztat samochodowy? |
Może Miliszkiewicz ? :) Ave
|
|
w Konarzycach , pod koniec konarzyc jedziesz i po lewej , Wieslaw Dzieminski dobry zaklad
|
|
Nie mam najlepszego zdania o Łomżyńskich mechanikach Cos prostego moga wymienic ale jesli chodzi o diagnostyke i regulacje silnika to nic wielkiego nie ma co oczekiwac. Trzeba ich pilnowac bo bez pytanie wstawiaja, montuja aby tylko wyciagnac kase. Jeden z solidniejszych , z ktorym mialem doczynienie to warsztat na Sikorskiego za wieża, choc tez ma swoja polityke.
|
|
kazimiez salacki na polowej blacharstwo_lakiernictwo najlepiej
|
|
Polecam chłopaków z Senatorskiej - nie wiem czy zajmują się też lakiernictwem ale wiem, że są najlepsi w okolicy jeśli chodzi o mechanikę i instalacje gazowe (w tych nie mają sobie równych). Pozdrawiam
|
|
Pewnie jest wielu dobrych,ale ja mam najwieksze zaufanie do fachowości i kultury obsługi u Pana Roberta Nagrodzkiego w Konarzycach. Nie prowadzi on jednak blacharki.
|
|
Robert Nagrodzki to jest fakt...ale chyba najbezpieczniej w serwisie producenta auta, chyba że chcesz sprzedać i zapomnieć.
|
|
Gdziekolwiek będziesz to robił- jedna rada. Ustal od razy koszty robocizny, nie daj zbyć się "dogadamy się", czy "do wójta nie pójdziemy"... Potem zawsze okazuje się, że były niespodziewane komplikacje podwyższające koszty a kosztorys zawiera doliczoną date i odległość z Ziemi do Księzyca, z którego brane są ceny. Jak fachowiec nie wie ile jego robocizna i części będą warte, to nie jest fachowcem!
|
|
Tadsen, chwalę sobie tego człowieka. Mieści się na Piłsudskiego obok Stacji Paliw p. Kurpiewskiego.
|
|
marekM napisał(a): > Tadsen, chwalę sobie tego człowieka. Mieści się na > Piłsudskiego obok Stacji Paliw p. Kurpiewskiego. Dzięki za polecenie! --------- warsztat samochodowy https://serwis-samochodowy.szczecin.pl
|
|
Najlepiej wybrać taki warsztat samochodowy, który ma najwięcej rekomendacji. Tak ja to obecnie widzę! ________________________________ pracemagisterskie-licencjackie.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |