piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁKS - wyjazdy naszych Kibiców

Do kibiców ŁKS-u...

Jako Zarząd w tych dniach zajmowalismy się przygotowaniem dokumentacji dotyczącej przyznania nam II-ligowej licencji. Teraz dalej prowadzimy rozmowy ze sponsorami , oraz z naszymi piłkarzami i trenerem.
Równolegle staramy się powołać Sportową Spółkę Akcyjną.

Ale jest zadanie także dla naszych kibiców.
Wszyscy , którzy beda chcieli w grupach zoorganizowanych odwiedzać stadiony naszych przeciwników i być ze swoją drużyną muszą podać dla ŁKS-u , swoje dane personalne tj. Imie , Nazwisko , adres zamieszkania ,
nr pesel i zdjęcie.

Tylko Klub , bedzie mógł zgłosić wasz przyjazd i tylko za pośrednictwem Klubu będziecie mogli kupić bilety na te spotkania. Może warto zarejstrowac np. Stowarzysznie Miłosników ŁKS-u , lub stworzyć formalny Klub Kibica ŁKS-u. / lub inna forma /

Przekazuję , te informację bo czasu jest do inauguracji bardzo mało , dla nas wszystkich / czyli Zarządu i dla Kibiców./

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁKS - wyjazdy naszych Kibiców

Bardzo dobrze ze bedzie SSA. naprawde panie macieju to hyba jedyne rozsądne wyjście... Bedzie bradzo profesjonalnie jak bedzie 2liga. I naprawde ryzyko warto podjac!

a sam klub to juz nie problem przekształcić nieodficjalną strone łks na oficjaslną i dobry zalązek już jest

Jestem cieniem Twoich rąk, echem Twojego milczenia. Bez twarzy, bez serca, bez imienia...
Wciąż w ciemnym pokoju ma dusza spoczywa, tylko jedna osoba na świecie jest żywa
To o niej te słowa w umyśle mym skryte
To dla niej w pokorze oddaje swe życie...

PAnie MAcieju z domu Zajkowski. Ma Pan rację do 10 lipca Pana osoba w zarządzie bedzie z tego co wiadomo - więc mało czasu . Ale proszę kibica nie uczyć co ma robić , kibic wie kto , gdzie i jak, więc nie musi Pan publicznie jako zarząd występować , skoro zarząd jako wszyscy członkowie tego nie ogłasza.

Mam 2 pytania:

Dlaczego zaległości ŁKS były ukrywane kiedy Pan był w zarządzie i czy Pan startuje w wyborach ?

Kibic z 40 letnim stażem

Jak widzę to na forum jest spora liczba osób, które w kontekście osoby Pana Zajkowskiego są zainteresowane tylko jednym pytaniem: czy wystartuje w wyborach? Pewnie odpowiedź na to pytanie to dla nich sprawa życia lub śmierci.
Do tarczyna. To jest forum ogólne. Z pytaniem o wybory kicaj do części politycznej. W którymś z wątków na forum było pytanie o przynależność partyjną forumowiczów więc tu odpowaiadam: mam politykę gdzieś! Proszę nie zawaracać mi .... postami nie na temat.
A swoją drogą dziękuje Panu Maćkowi za cenną informację. Pozdrawiam.

Do tarczyna... i wszystkich zaintersowanych moją osobą

1. Chciałem uspokoić wszystkich , którzy startują w najbliższych wyborach - Ja nie startuję ... więc może teraz , wszyscy Ci którzy uważali nasz
Zarząd za polityczny , zaczną pomagać a nie przeszkadzać... a jest
naprawdę dużo pracy przy tej II lidze - zapraszam

2. W pracy w Klubie , każdy za coś odpowiadał - ja konkretnie za kontakty z
mediami , reklamę i jeszcze wiele innych codziennych spraw, tam gdzie
mogłem pomóc. / i od momentu kiedy zacząłem pracowac bliżej z ŁKS-
em, starałem się wraz z innymi stworzyć dobry klimat wokół piłki noznej
w Łomzy , wokół ŁKS-u, dzieki temu biliśmy rekordy frekwencji w całej
Polsce wśród III ligowych druzyn , ale myśle że wiele II ligowych
zespołów nam zazdrości naszych kibiców/

3. Co do strony www , faktycznie warto pomyśleć ... podsunę ten pomysł
dla przyszłego Zarządu

4. Ja nikogo nie pouczam , sam jestem kibicem - tylko proszę o
konstruktywną krytyke a nie ciągłe szukanie winy w Zarządzie.

Tu slowa pana Zajkowskiego o podawaniu dokladnych danych na przyszle wyjazdy sa smieszne.
To nie jest Orange Ekstraklasa!
I jak napisal ktos wyzej - niech pan nie mowi kinicom co maja robic!
Pisze pan, ze jest kibicem, ale czy kiedykowliek wybral sie pan na wyjazd organizowany przez kibicow?
oczywiscie, ze nie.
wiemy dobrze co mamy robic i czyichs rad nie potrzebujemy.
Jesli chce pan Maciej przemiawiac do kibicow to zapraszam na forum ŁKS - http://lks.4lomza.pl/forum/index.php
Forum ogolne na 4lomza.pl nie jest miejscem odpowiednim do prowadzenia rozmow z kibicami.

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

Do Pontifex Mal ...

To jest tylko informacja ... abyście jako kibice mogli byc z drużyną i wymogi PZPN wII lidze. Nikogo nie pouczam tylko informuję ... Dla dobra nas wszystkich. Pozdrawiam

Masz rację , warto tę informację przenieść na stronę lks.4lomza.pl ...

każdy taki agresywny, że strach się odezwać...

co do tych danych to chyba przesada, bo podobno wystarczy tylko imię i nazwisko i nr peesel, prawda to?

Panie Macieju,
jesli chce pan dobra dla kibicow ŁKSu to chcialbym pana poinformowac, ze wlasnie my kibice mamy dlug wobec przewoznika za ostatni wyjazd do Kozienic.
Brakuje nam 200zl.
Moze zechcialby pan wspomoc kibicow jakas suma?
Dzis jest organizowana zbiorka o 16:00 na starym dworcu.
Jezeli nie bedzie mogl pan byc obecny, a wyrazi pan chec pomocy dla kibicow to prosze odezwac sie do mnie adres e-mail: malak88@orange.pl

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

JADĄ PO GOŚCIU A PÓŹNIEJ CHCĄ KASY BUHEHEHEH MACIE TUPET. KIBICE BUHEHEHEHEH

Autor: Pontifex Mal (---.introlan.pl)
Data: 02-07-06 10:49

Panie Macieju,
jesli chce pan dobra dla kibicow ŁKSu to chcialbym pana poinformowac, ze wlasnie my kibice mamy dlug wobec przewoznika za ostatni wyjazd do Kozienic.
Brakuje nam 200zl.

Czym ty się chwalisz, jeżeli nie umiecie poradzić sobie z długiem 200 złotowym, gdy wypada na jedną osobę po kilka złotych, to jacy z Was organizatorzy wyjazdów. Co będzie jak ŁKS dostanie licencję i przyjdzie Wam jako kibicom jechać do Wrocławia, czy Szczecina i zabraknie nie 200zł, ale 500 lub więcej złotych. Ciężkie czasy Was czekają.
Macie jakieś upoważnienie na zbiórkę pieniędzy, wiadomo czy wszystko oddacie co zbierzecie, a nie zostawicie część "Pod Gruszą" na piwie lub owocarkach.

Pozdrowienia.

Widzisz maciek, o to chodzi jacy kibice sa w Łomży. Jak jest wszystko dobrze to kazdy sie pcha by cos robic, kazdy sie szczyci tym, ze jest kibicem itd. , a gdy trzeba pomoc bo brakuje pieniedzy to tylko niewielu sie zglasza by pomoc w tym kierunku.
Wiesz skad sa dlugi? A no dlatego, ze za wyjazd kibic placi 10-20zl a powinien zaplacic 30-40zl, bysmy my mogli dorzucic tylko troche.
Ze zbieanych pieniedzy dokladamy po 500-800zl w zaleznosci od tego jak daleki jest wyjazd i ile kosztuje.
Tak jak w tamtej rundzie wyjazd do Skierniewic kosztowal kibica 10 (dlatego tak tanio bo chcielismy by jechalo jak najwiecej osob), pojechalo 40osob, czyli zebralismy 400zl, przewoznikowi bylo trzeba zaplacic 1200zl, czyli musielismy doplacic 800zl.
Wyjazd na Suwalki kosztowal kibica 7zl , pojechaly trzy autobusy, doplacic musielismy 1200zl.
W sezonie o zorganizowanie pieniedzy na splacenie dlugow jest latwiej, a teraz mamy przerwe, wiec oglaszamy to na forach z mysla, ze moze jednak zglosza sie z pomoca ci ktorym zalezy by kibice ŁKSu byli zawsze tam, gdzie nasz ŁKS bedzie gral.

W drugiej lidze nie bedzie juz takich problemow bo wyjady beda wlasnie o wiele drozsze i jezdzic beda ci, ktorych na to bedzie stac i bedzie im zalezalo na klubie a nie na wydanych pieniadzach na bilet.

I jezeli uwazasz, ze pieniadze przez nas zbierane wydawane sa 'pod grusza' to dziekujemy za zaufanie.

A jesli myslisz, ze kibice zle dysponuja finansami, zapraszamy do wspolpracy, w drugiej lidze dodatkowa glowa i para rak sie przyda.

Jestem z tobą Pontifex Mal , ale jak ktos bedzie chcial jechac to i tak pojedzie. Czemu inni maja oplacac wyjazd jakiemus gosciowi ??

Pontifex Mal!
By nie dopuścić do długów kibicowskich, trzeba było zrobić listę chętnych na wyjazd na dany mecz, dowiedzieć się ile kosztuje autokar na wyjazd i kwotę dzielić na tylu ilu jest chętnych. Jedzie ten kto zapłacił.
Dziwicie się zarządowi że narobił tyle długów, który operował tysiącami złotych, a Wy dziesiątkami, najwyżej setkami złotych i nie umieliście nimi dobrze zarządzać i też wpadliście w długi. Sądząc procentowo po wydatkach, to macie jeszcze większe zadłużenie niż zarząd.
Sam żądasz zaufania od innych, to daj go też dla zarządu ŁKS-u, a w szczególności panu Zajkowskiemu którego uczepiłeś się jak rzep psiego ogona. Sądzcie innego według siebie samego.
Nie myślcie, że jestem przeciw Wam.

Pozdrowienia

Maciek:
jedna podstawowa zasada - jak sie nie wie czegos na pewno to sie nie wypowiada. Tak wiec oszczedz nam swoje wywody na temat naszych wyjazdow bo widze, ze probujesz byc madrzejszy niz jestes (oczywiscie na temat wyjazdow). Uwierz mi - dla nas wazniejsze jest narobic mega dlug finansowy, niz zaliczyc zero wyjazdowe na waznym meczu. Oczywiscie dlug, ktory potem honorowo trzeba spacic. Ale za proby wyedukowania nas bardzo dziekuje.

A teraz do p. Zajkowskiego.
To milo z Pana strony, ze tak bardzo przejmuje sie kibicami i ich obecnoscia na wyjazdach. Ale wytlumacze to Panu jak to wyglada w klubach z troche wyzszej poki (do ktorych oczywiscie benchmarkujemy):
Dane osobowe udostepniamy tylko i wylacznie na zyczenie słuzb mundurowych i ewentualne listy obecnosci przestawia sie wlasnie policji, ewentualnie ochoronie obiektu przy wejsciu na stadion. Nie mam pojecia w jakim celu wy wymagacie ich od nas... A to, ze jeszcze domagacie sie "zdjec" powoduje juz tylko i wylaczenie wielki usmiech na mojej twarzy, za co bardzo dziekuje.

Dla mnie sprawa jest prosta. Oczywiscie mowimy o zoorganizowanych wyjazdach, a nie pojedynczych jednoskach.
W przypadku meczu wyjazdowego kibice zglaszaja do klubu zainteresowanie wyjazdem na mecz. Klub zglasza zapotrzebowanie do naszego ligowego przeciwnika na bilety dla kibicow przyjezdnych w okreslonej ilosci. Klub X przysla te bilety, a ŁKS poprzez kibicow zajmuje sie dystrybucja tych biletow. Przy wyjezdzie - jesli jest taka koniecznosc - jest tworzona lista wyjazdowa udostepniona na zadanie policji (ew. ochrony obiektu). Przed meczem lub w jego trakcie wydelegowana osoba przekazuje pieniadze za bilety(+ ewentulane zwroty).
Tak to wyglada w tych klubach z polskiej wyzszej półki. To oczywscie teoria, bo w praktyce i jak zycie pokazuje to na tym poziomie rozgrywek sprzedaz biletow dla kibicow gosci nastepuje przy wejsciu na sektor kibicow przyjezdych. Tzw. "klatka" ma to do siebie, ze ma odizolowane wejscie na stadion, czego w Łomzy niestety (albo na szczescie, ku uciesze wielk chlopakow) nie mozna uswiadczyc.

Tak wiec jeszcze raz dziekuje za zainteresowanie klubu sprawami kibicow, ale mysle, ze powinniscie bardziej skoncentrowac sie na sprawach organizacyjnych wewnatrz klubu - bo na razie to wlasnie wladze klubu i cale to zamieszanie jest ewenementem na skale krajowa i zrodlem wielu przykrych zartow w nasza strone. Wszystkie oczy na nas, a tu tylko jeden wielki wstyd. Nie wspominajac o stadionie i naszej smiesznej klatce...

Podsumowujac: Kibic potrafi i jakos sobie poradzimy bez tych zdjec.

Pozdrawiam.

Idea warta krwi

Autor: Chuligan (---.flashnet.pl)
Data: 04-07-06 20:57
Uwierz mi - dla nas wazniejsze jest narobic mega dlug finansowy, niz zaliczyc zero wyjazdowe na waznym meczu. Oczywiscie dlug, ktory potem honorowo trzeba spacic.

Gratuluję takiego pomysłu, kibicowanie za honorowy dług. Honor stracisz, dług pozostanie. I co dalej?

No widzisz, jak Ty nic nie rozumiesz....
Niestety ja nie zmuszam Cie do rozumienia tego.
Kto w tym nie siedzi, ten nigdy tego nie zrozumie.

I najwazniejsze - W niektory kregach honor to sprawa najwazniejsza. I zapewniam, ze o moj honor nie musisz sie martwic, bo nie ma takiej opcji zeby go stracic. Czego i wam wszystkim zycze.

Idea warta krwi

Chuligan i Pontifex Mal: a o jakim Wy honorze z Maćkiem rozprawiacie ??

ADALL

Takim że jeśli kochasz łks całym sercem to jestes zawsze tam gdzie łks gra!! Pozdro dla kumatych

29 Lipca - Twierdza przy ulicy zjazd !

Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża

Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!

Przepraszam za błąd pierwszy mecz łks'u

ŁKS Łomża - Polonia Bytom

Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!

chodzi o to ze w lomzy jest lina organizacja a tak wogole to ile razy starsi mowili mowione zeby nie prac brodow na forach publicznych W DUPACH SIE POPRZEWRACAŁO....

\\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org