Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zieja |
witam potrzebuje opinie na temat firmy zieja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zieja |
spoko gosc duzo prac w delegacji ale i zarobisz hydrauliko sie zajmuje
|
|
jeden z lepszych platnikow na lomze robote znasz to i zarejestruje cie
|
|
ty sie dlugo nie zastanawiaj jak przyjecia sa to smigaj
|
|
a jak z zarobkami nie wiecie może i godzinki pracy czy soboty pracują i jak płatne
|
|
co tu pisac o stawce zalezy co umiesz ,ale zle nie jest po 10 godz robia a ci co chca wiecej robia wiecej delegacje placi naprawde mozna zarobic chyba ze wolisz na mopie jezdzic to do wiomaru idz
|
|
To jednak są w Łomży uczciwi pracodawcy co szanują pracowników i jeszcze dobrze płacą oby więcej takich aż miło.
|
|
nie dyskutuj z sherlockiem - lomzykiem bo on siedzi na zasiłku w UK
|
|
ta juz od 95 siedzi na zasilku i ma wszystko w ...4literach...:)
|
|
Autor: dlaczego_nie ty nie przeprowadzaj z tym typem dyskusji bo on siedzi w lomzy bez zasilku i nie umie znalesc pracy oferma zyciowa
|
|
to jak polecacie czy nie bo ja różne opinie słyszałem 6,80 za h na papier nie jest dobrze
|
|
Placa dobrze, co do traktowania ludzi rozne sa opinie i najlepiej przekonac sie samemu, nie ma co na forum sie rozpisywac
|
|
Autor: kisiel3736 napisz nam co za fachowiec z ciebie co wogle umiesz robic ,bo w tej firmie jak fachowcy co znaja prace to latami pracuja i nikt nie narzeka i nawet do 4,5 tys zarabiaja na miesiac plus soboty po 6godz
|
|
pewnie ty klucza,mlotka nie umiesz trzymac to siedz w domu i sie nie osmieszaj bo szybko wyjdzie szydlo z worka nik na ciebie robic nie bedzie wtedy i szef nie mily ze sklamales go
|
|
Ja tam nie pracowałem ale pracował znajomy i z tego co wiem można tam zarobić dobre pieniądze ale musisz mieć mocną psychikę bo szef potrafi bez zdania racji zbluzgać pracownika i nawyzywać od różnych no powiem tak kiedyś trafi kosa na kamień komuś się to w końcu nie spodoba i mu odwinie.
|
|
szef teraz nie krzyczy ma doła po tej tragedii jaka go spotkała.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |