Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wie ktoś jak dojechać do zakładu meblowego w kupiskach starych?????/ |
witam. wie ktoś z obecnych w którym miejscu w kupiskach starych jest zakład meblowy/salon meblowy HOME PINE?którędy najkrócej tam dojechać i jakie mpki tam kursują. podziekowanie za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wie ktoś jak dojechać do zakładu meblowego w kupiskach starych?????/ |
LINIA 9 PRZYKOSZAROWA Ö Al. Piłsudskiego Ö Al. Legionów Ö Pl. Kościuszki Ö Wojska Polskiego Ö Sikorskiego Ö Nowogrodzka Ö Kupiski Ö Mątwica Ö NOWOGRÓD (Ö Morgowniki Ö Jankowo)
|
|
Jadąc w kierunku Ostrołęki za ogródkami działkowymi skręcamy w prawo i mamy Kupiski Stare. Dawna "Gabriela to Home Pine. Czerwoniakiem tylko do stacji paliw, dalej piechotka. Pozdrowienia
|
|
polerowanie mebli? tak? powodzenia ;) ja nie przedłuzłam umowy...ale nie w Kupisakch tylko w ŁFM..
|
|
pewnie polerowanko-jeszcze nie wiem. jutro zobacze
|
|
heh super praca w ŁFM, szczerze: NIEPOLECAM!!! Szlifowanie, polerowanie, noszenie ciężkich płyt... Tego jest najwięcej... A póżniej: kręgosłup bolo, nogi bolą, ramiona bolą i nadgarstki też... Zatrudniają (WORK WONDER) na umowę-zlecenie czyli np. jak komuś coś się stanie, to oni umywają ręce... Takie są warunki umowy... Nieciekawa oferta. NIEPOLECAM!!! nie przedłużam umowy malaga
|
|
Ja tez nie polecam ŁFM marna placa ze chej robilem tam miesiac czasu i podziekowalem za taka prace jak zobaczylem wyplate.
|
|
moj chlopak tam parcuje to ci pwoiem tak;) dojezdzasz 2ka z legionow i na fadomie wysiadasz idziesz trochje na ostroleke z z 500m i w parwo jest keirunkowskaz na kupiski stare pozniej nastepene 500m i po parwej amsz home PIne ;) a ejszce lepiej rowerkiem;) ;)
|
|
lub samochodem:) ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |