Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łomżyńscy bogacze |
temat o lomzynskiej biedzie ciagnie sie jak jakis tasiemiec,moze teraz pora na forumowych bogaczy? kto ile ma i jak mu dobrze? czy lomza to dobre miejsce dla ludzi bagatych? mietek 12345 pochwal sie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łomżyńscy bogacze |
A ty co? cały weekend przepierdziałeś na fotelu w domu i dziś również nic nie robisz pasożycie? Za darmo nikt nikomu nic nie daje darmozjadzie. Trzeba pracować, a kto nie pracuje tylko siedzi i pierdzi w fotel to potem narzeka, że jest bieda :)
|
|
Zxcv4 Mietek cierpi na rozdwojenie jaźni raz robi zakupy w biedronce raz twierdzi, że tacy jak on nie kupują w biedronce, wìęc pewnie i już się pogubił czy jest "robolem" czy "elitą" i nie wie ile ma.
|
|
Uczepiłaś się babo Biedronki, a prawda jest taka, ze nawet żeby na bazar ruski iść to i tak trzeba mieć pieniądze w kieszeni :) Darmo nikt nie daje droga pani! Siedzicie na bezrobociu pasożyty i narzekacie tylko zamiast ruszyć dupę i za robotę się wziąć i taka jest niestety smutna prawda. De, zamiast siedzieć tutaj,pisać bzdury i marnować czas to jeśli szkoły nie masz i nie masz szans na robotę to ugotuj chociaż staremu zupy na jakiejś kości, bo pewnie głodny robol wróci :)
|
|
widzisz mieeeeetku sa ludzie na ktorych pieniadze pracuja ,sa tez i tacy jak ty co za ciecia robia po 5pln/godz i ja nie ponizam ludzi biednieszych od siebie jak ty,zalapales sie na roboty interwencyjne to sie ciesz i nie smiej sie z ludzi , ktorzy z przyczyn losowych sa zmuszeni do kozystania z opieki spolecznej,po prostu nie kazdemu w zyciu wyszlo i nie kazdy ma glowe do interesu,potrzebni sa i tacy jak ty - do lopaty
|
|
no pewnie mieeeetek elita,chyba wsrod stalych bywalcow MOPSu jak sie wczesniej ubierze w uzywane ciuchy ze szmateksu
|
|
Mietek12345 już ci mówiłam, że nie narzekam, obiadek właśnie gotuję,bo mąż o 15 tej wraca ale na kościach nie muszę.Biedronki się nie uczepiłam, kłamca jesteś i tyle, spójrz w lusterko, nosek nie rośnie jak u pinokia?A babę może masz w domu, niewiem, bo ja jestem kobietą.
|
|
hehe, chłopie naprawdę te twoje teksty o cieciowaniu czy 5zł na godzinę nie są ani śmieszne ani żałosne :) Nigdy w życiu nie napiszę tutaj na forum gdzie pracuje ani jakie są moje dochody. To moja sprawa i gówno wam do tego. Po to jest forum internetowe i po to mam dany nick aby zachować swą prywatność i anonimowość. To tyle odnośnie mojej osoby. A odnośnie roboli to ja ich bardzo szanuję! Są to bardzo pracowici ludzie, którzy wykonują bardzo ciężką i potrzebną pracę. Jednak nie szanuję darmozjadów i pasożytów takich jak wy, którzy tylko siedzieć w chacie i narzekać potrafią, a wszelkie swe niepowodzenia i biedę zwalają na to, że inni mają znajomości, a oni nie ! :) Bo lepiej iść do Mopsu zjeść gotowaną wodę na kości niż iść do roboty i zarobić na schaboszczaka :)
|
|
De, to skoro ci się nudzi bo roboty nie masz i całymi dniami w domu siedzisz to zamiast siedzieć tutaj i z nudów dyrdymały pisać to załóż lepiej konto na jakimś portalu randkowym i bolca poszukaj, bo widać ci brakuje :)
|
|
mieeeeeeeetek, ty nie dosc ze glupi to i jeszcze CHAM
|
|
Mietku12345 no i znów masz rozdwojenie jaźni, leki dziś brałeś, może pora zmienić.Raz wyśmiewasz ludzi, którzy pracują fizycznie, a potem twierdzisz, że ich szanujesz.
|
|
Czytanie ze zrozumieniem się kłania kobieto, a nie rozdwojenie jaźni. Tłumaczę ci po raz kolejny, że na szacunek to trzeba sobie zasłużyć i nigdy nie będę szanował takich wrzodów i pasożytów jak ty czy kolega wyżej. Zawód- kura domowa? Sorry, ale na szacunek nie zasługujesz. Nie w moich oczach!
|
|
Oj Mietku, Mietku nie każdy musi tyrać jak ty po 15 godzin.A co żona bolca szuka? Postaraj się Mieciu bardziej. To już wiem dlaczego taki sflustrowany jesteś biedaku
|
|
To skoro uważasz, że nie musisz to potem NIE NARZEKAJ że ci źle, że Polska to chory kraj, że bezrobocie jest, że bieda jest, że pracy nie ma, że nie stać cię na to czy na tamto! Mów otwarcie nie pracuję-bo nie chcę, nie mam-bo nie potrzebuję. Rozumiesz już? Wtedy moje stanowisko będzie obojętne.... Ale krew mnie zalewa jak oferma życiowa typu zxcv4 albo jakiś gostek na którego żona pracuje (wczoraj się wypowiadał) zakładają tematu o biedzie w Łomży i narzekają jak to im źle i że raptem 300zł zostaje im na życie. Nie pracujesz to nie masz, więc nie zazdrość tym, którzy pracują i chcą w życiu coś więcej osiągnąć niż codzienna zupa z kurzego skrzydła.
|
|
Mietku12345 ja jestem bardzo wyrozumiałą kobietą, staram się być tolerancyjna dla szerokiej grupy facetów, ale są granice.Nie toleruję jedynie grupy mężczyzn należących do współczesnej podróbki faceta,do której podejrzewam, że i ty się zaliczasz.
|
|
gostek pisze co mu slina na jezyk przyniesie,jak to on ludzi szanuje ; Re: łomżyńska bieda Autor: mietek12345 (---.play-internet.pl) Data: 21-06-14 14:11 Odnośnie tych obiadów w Caritasie to byłeś i widziałeś kto tam jada czy tylko zwyczajnie pieprzysz aby pieprzyć? Przychodzą tam same śmierdzące lenie, trole dla których jedyną sentencją życia jest napić się alkoholu i kichę zapchać. Śmierdzące lenie, którym się nie chce do roboty iść i na chleb zarobić, bo po co !? Państwo za darmo da! Takich wrzodów społecznych i pasożytów społecznych powinno się utylizować albo z batem do roboty gnać i w żadnym przypadku kolego ci ludzie nie są biedni. Oni są zwierzętami na własne życzenie! Autor: mietek12345 (---.play-internet.pl) Data: 21-06-14 14:44 Moim zdaniem w ogóle Państwo nie powinno z naszych wspólnych pieniędzy finansować i darmo dawać ludziom jedzenia, ubioru czy dachu nad głową typu noclegownie. Prowadzi to do patologii i zachęca wielu leni i wrzodów społecznych do oszukiwania Państwa, a co za tym idzie społeczeństwa. Stara odwieczna zasada brzmi: "Kto nie pracuje, ten nie je" i są to mądre słowa! Niby dlaczego Kowalski musi pracować żeby mieć gdzie się wyspać, umyć i mieć co zjeść, a drugi ma dostawać to za darmo? Człowiek powinien być na tyle zaradny aby zarobić na przysłowiową "michę" i "budę". Jeśli nawet tego minimum nie potrafi z siebie dać to znaczy, że nie nadaje się do funkcjonowania w społeczeństwie. --------------- "Kto nie pracuje, ten nie je" czyli utylizowac ludzi ktorzy " nie nadaje się do funkcjonowania w społeczeństwie." - starych,biednych i nieuleczalnie chorych
|
|
Nie znasz mnie, więc się nie wypowiadaj i nie prorokuj! Na forum wyrażam tylko swoje opinie do których mam pełne prawo tak jak i ty, a nie oceniaj kogoś pod kątem "podróbki" po wpisach na forum internetowym i uważaj, żebyś zupy nie przypaliła :)
|
|
zxcv4 , no właśnie więc wynika z tego, że nie piszę tego co mi ślina na język przyniesie tylko mam ujednolicone i konkretne poglądy, których się trzymam. Nie widzę, żadnej różnicy w tym co pisałem wcześniej od tego co piszę teraz. Być może zdania ubrane są tylko w inne słowa, ale sentencja jest ta sama. Ogólnie powtarzam Ci jeszcze raz dosłownie jak dziecku : w moich postach które przytoczyłeś wyżej chodzi o takich darmozjadów jak ty, którzy całymi dniami siedzą w domu bez pracy, bo uważają, że to wina całego świata i wszystkich dookoła, że pracy nie ma i bieda jest. Założyłeś ostatnio temat o "łomżyńskiej biedzie" , narzekałeś, użalałeś się i płakałeś... a wyszło, że pasożyt zwykły jesteś i leń , dlatego właśnie tą biedę klepiesz! ha!
|
|
Mietku12345 a czy ja napewno na cokolwiek narzekałam? Nie przypominam sobie, ja pisałam o ludziach, którym się ciężko żyje, a nie o sobie, to chyba ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, a wmawiasz to innym!
|
|
I powiem ci, że lepszy pożytek byłby z ciebie jakbyś zatrudnił się nawet na głupiego ciecia za 5zł/h (którym tak gardziłeś w swych postach). Tyle dobrego z tego by było, że chociaż przyniósłbyś do domu dziennie ze 40 złotych. A tak? Więcej żresz niż produkujesz i potem na emerytury nie ma :)
|
|
De, to skoro ci się dobrze żyje to zamknij dziób i zajmij się sobą, a nie innymi. Siedzisz w 4 ścianach codziennie jako kura domowa i nie masz pojęcia o tym co piszesz, a prawda jest taka, że 90% LUDZI KTÓRYM SIĘ NIBY CIĘŻKO ŻYJE (np. zxcv4) wybrali to życie na własne życzenie,a to dlatego że leniami śmierdzącymi są i robić im się nie chce. Reasumując trochę komicznie to kto narzeka najbardziej? Ten co nic nie robi - Ferdek Kiepski. Podobnie jest z wieloma użytkownikami tego forum.
|
|
durniu, podaj mi przyklad kiedy i gdzie narzekalem? nawet w tym temacie pisze,ze stac mnie na to by nie musiec calymi dniami pracowac, pracuja na mnie ludzie tacy jak ty i pieniadze haha z zasadnicza roznica - ja nikogo "gorszego" od siebie nie ponizam
|
|
To w jakim celu idioto zakładasz temat o łomżyńskiej biedzie? Co chcesz komu udowodnić? A może siebie dowartościować? Ja na ciebie nie pracuję człowieku, bo mnie płaci Państwo tak jak już wcześniej pisałem, więc to raczej ty pracujesz na mnie jeśli płacisz podatki. A skoro taki burżuj jesteś to gówno cię obchodzi łomżyńska bieda.
|
|
A czy dużo pracuję? Pół miesiąca w pracy, a pół miesiąca wolnego :) Więc nie wiem czy taki pracuś jestem. Ogarnij się chłopaku i nie przypisuj nikomu tego ile zarabia, gdzie pracuje i ile pracuje, bo pojęcia o tym nie masz a prorok z ciebie kiepski.
|
|
Mietku 12345 łżesz aż sie kurzy za tobą,znajdz swój post z kwietnia dotyczący zakupów w venedzie jak naśmiewasz się tam z kogoś o nicku bodajże "chilu" twierdząc, że tacy jak ty nie chodzą do biedronki, a teraz twierdzisz, że twoje poglądy są niezmienne.To Ty prorokujesz, że ja niby bolca szukam, więc podejrzewam, że żona szukała skoro taki obeznany jesteś.
|
|
mieeeeciu, jakos NIGDZIE nie czytalem zeby Autor: De. narzekala na swoj los, wrecz przeciwnie, i dziadu pisalem ci juz : Re: łomżyńska bieda Autor: zxcv4 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 21-06-14 13:24 dzieki,ze mnie oswieciles,do biedronki nie zagladam,ubran uzywanych po kims nie nosze a odzywiam sie raczej zdrowo,unikam taniej jatki ze smieciowym zarciem,no coz nie kazdego stac ---------- to tak w odpowiedzi na twoj milionerze post gdzie pisales jak to lubisz z zona do kebabowni chadzac,jak zachwalales zakupy na przecenie w dyskontach i chwaliles sie , ze kupujesz fajne uzywane ciuchy w szmateksie haha mieeeciu, zdecyduj sie
|
|
Nie brałaś wtedy udziału w mojej dyskusji z chilem, więc nie wyciągaj brudów z kwietnia skoro nie masz pojęcia o tamten dyskusji. A jeśli już wyciągasz jakieś wnioski to przeczytaj dokładnie cały temat dyskusji, a nie tylko jeden post o Biedronce. Poza tym używaj chociaż minimum inteligencji i staraj się odróżnić ironię od pisania na poważnie.
|
|
zxcv4, idź zrób kilka pompek, potem kilka przysiadów, przemyśl jeszcze raz to co napisałeś- PRZEMYŚL dokładnie i napisz jeszcze raz, bo na to co napisałeś to nie chce mi się nawet odpisywać. Nie zamierzam brać udziału w pyskówce tylko w dyskusji.
|
|
Mietku12345 wydaje mi się, że wiem dlaczego ktoś zalożył temat o biedzie, bo są jeszcze ludzie na tym forum, którzy nie żyją tylko dla siebie, widzą biedę u innych, mimo, że sami nie narzekają,nie wyzywają i poniżają biedniejszych od siebie...Ale Mieciu pamiętaj życie uczy pokory, a także bywa przewrotne.
|
|
To skoro tak strasznie tobie i twojemu koledze wyżej zależy na tych wszystkich biednych i nieszczęśliwych ludzi to weźcie paru do domu, dajcie jeść i połóżcie do swoich łóżek. Przynajmniej jakiś sens tego będzie. Bo sorry, ale zakładanie tematów o biedzie to nikogo nie nakarmi!
|
|
Mietku12345 a skąd wiesz, że właśnie nie pomagam takim ludziom? Dla mnie życie nie jest tylko białe lub tylko czarne, nie każdy biedny to menel, nie każdy bez pracy to leń, tyle jest przypadków na świecie ilu ludzi, często za biedą kryją sie ludzkie dramaty, ty nie znasz mnie, ja nie znam ciebie, ale zaglądam na forum, widzę, że dużo masz tu"wrogów", mam nadzieję, że chociaż w realnym życiu masz więcej życzliwych ci osób.Tu nie chodzi o to żebym ja dogryzła tobie, a ty mnie, tylko o to żebyś spróbował dostrzec coś oprócz czubka własnego buta i nie traktował ludzi biedniejszych od siebie jak darmozjadów i nierobów, bo nie wiesz co jest tobie zapisane, karta zawsze może się odwrócić.
|
|
mieeeeciu, zdecyduj sie bo to wszystko co piszesz sie tu kupy nie trzyma : pisales,ze nie jestes urzednikiem a teraz,ze pracujesz w systemie zmianowym po12h swieta,niedziele i soboty- pol miesiaca w mcu i na panstwowej posadzie ,chlopie gdzie zatrudniaja trutnia,ktory w pracy nie ma zadnych innych obowiazkow a siedzi caly dzien przy klawiaturze i ma az tyle wolnego czasu by wypisywac glupoty na forum i chwalic sie jak to on oglada calymi dniami Mundial w TV w godz pracy? jestes ciec parkingowy,ot i wszystko
|
|
De, wrogów? haha. Przecież nawet poprzez łącza internetowe widać, że ci wszyscy "wrogowie" to zwykłe zdesperowane ofermy, które mają pretensje do całego świata o to, że im źle i ostatnią złotówkę by ci z gęby wydusili, gdyby mogli. Po prostu taki typ ludzi :) Podejścia swojego nie zmienię bo zbyt wielu ludzi poznałem takich jak np. zxcv4 i wiem, że wielu jest leni na świecie którym robić się nie chce, a tylko narzekają. Ludzie typu Ferdek Kiepski, tyle że ferdek nie miał dostępu do internetu ;) W życiu realnym mam wielu znajomych o różnym statusie materialnym, ale żaden z nich nie "płacze" i nie narzeka w ten sposób jak tutaj na tym forum. Nie wiem, może się wstydzą... zxcv4, no jak widać gdzieś zatrudniają jednak :) dla ciebie to mogę być nawet astronautą, wiesz? je*ie mnie to co myślisz :)
|
|
zxcv4 masz problem napisz do przyjaciółki:-) aa
|
|
pandemonium,synku chciales sie odgryzc? Praca ochrona Securitas Autor: pandemonium (---.sin.nokia.net) Data: 18-06-14 09:14 Czy ktoś tam pracował?jakie warunki zapewnia ta firma i zarobki? ///////////////// tam wlasnie zarobisz 5pln/h ,spytaj mieeeecia moze ci robote na parkingu zalatwi
|
|
mieeeciu a jeszcze nie tak dawno temu kozystales tu z darmowego internetu free cos tam,teraz lacza wypominasz
|
|
Aero2 mam w tablecie :) Do końca sierpnia mam umowę na bezprzewodówkę w play, więc wypadałoby korzystać z usługi do końca jeśli się za nią płaci, nie sądzisz? Wyjaśniłem ci już kwestię korzystania z darmowego internetu czy jeszcze coś nie jest dla ciebie jasne?
|
|
ale bekie mam mietek miesza dobrze wam w bani ,zaraz waskoczycie przez okna haaaaaaa zeszliscie z tematu powrocie do niego(łomżyńscy bogacze)
|
|
lomzyk a ty myslisz, ze my na powaznie? mieeeciu sie spina az mu zwieracze puszczaja a my mamy tu doby ubaw z mieeecia milionera
|
|
stary macdonald farme mial ija ija lal ....... pisze wam poraz ostatni mietek to trol internetowy pracuje u rodzicow w korycie ale chlop ma fantazje to przyznam
|
|
Widzisz Mieciu ja nie osądzam ludzi tak szybko jak ty, niewiem czy większość ludzi na tym forum, która za tobą nie przepada to ofermy czy nie jak ty uważasz, ale wiem jedno, że człowiek zawsze powinien być człowiekiem.A skoro dla ciebie tutaj większość to ofermy, to po co tu zaglądasz?
|
|
;-)
|
|
Dla beki tu zaglądam i dla zabicia czasu w pracy.
|
|
pewnie z nudow zaglada bo w pracy nie ma co robic kaza spac to woli popisac :)
|
|
ciec to ma klawe zycie
|
|
niezla praca stroza jest chodz pensyjka jest nieduza mozna internet wlaczyc zgasic i ponownie przykutasic......
|
|
zxcv4 no co ty,lubię się podroczyć tylko syncia haha aa
|
|
noooo :) lepiej być wrzodem społecznym na utrzymaniu mamusi i z jej renty chleb jeść :P Ach wy nieudaczniki!
|
|
mietek ty to odwracasz swoje odbicie w innych a u ciebie jest tak jak sam piszesz
|
|
Mieciu moja mama jeszcze w sile wieku kobieta, pracująca, nie na rencie, a z wyplaty też jej podkradać nie muszę, swoich mi starcza.
|
|
no tak... akurat ty- największy niedorozwój tego forum jesteś na tyle inteligentny, żeby wyciągać takie daleko idące wnioski :)
|
|
De, nie mówiłem tego do ciebie. Chociaż jeśli o ciebie chodzi to też nie ma się czym szczycić... Kobieta bez wykształcenia, bez pracy, kura domowa- na łasce i utrzymaniu chłopa... Szału nie ma.
|
|
mietek12345: hitman
|
|
mietek podnietek jakies see bo psa z lancucha spuszcze i cie znajdzie
|
|
Dla mnie ziomuś to możesz nawet królika spuścić ze smyczy :D Nie zapomnij na wieczór tych tabletek od psychiatry zażyć, które musisz brać 2 razy dziennie :)
|
|
No Mietek coś ty zdecyduj się w końcu wczoraj pisałeś, że z Sherlocka to mądry gość, a dziś twierdzisz coś innego, to jak te twoje poglądy są w końcu niezmienne czy nie?
|
|
jakiej nazwy chcesz? to ci wysle nawet na kilka lat
|
|
Oj Mietek Mietek kiepski prorok z ciebie, już ci mówiłam, że nie narzekam i nie muszę tyrać po 15 godzin dziennie, a w domu mam mężczyznę, nie chłopa.Żona tak do ciebie mówi? To pewnie dlatego, że słabo się starasz.
|
|
De, to iż to mądry gość to była ironia tak jak z Biedronką. Wystukaj sobie w google znaczenie słowa "ironia". Poza tym napisałem do Ciebie posta,którego specjalnie ominęłaś. Przytoczę go raz jeszcze: "De, nie mówiłem tego do ciebie. Chociaż jeśli o ciebie chodzi to też nie ma się czym szczycić... Kobieta bez wykształcenia, bez pracy, kura domowa- na łasce i utrzymaniu chłopa... Szału nie ma."
|
|
mieeeciu CHAM jestes i urzywasz argumentow ponizej pasa w stosunku do kobiety,do tego wyssanych z palca ( w twoim wypadku powinno byc : z penisa!) ----------------- Autor: mietek12345 (---.play-internet.pl) Data: 23-06-14 15:44 De, nie mówiłem tego do ciebie. Chociaż jeśli o ciebie chodzi to też nie ma się czym szczycić... Kobieta bez wykształcenia, bez pracy, kura domowa- na łasce i utrzymaniu chłopa... Szału nie ma. ------------------- a gdzie tak De pisala? nie mierz wszystkich swoja miarka!popatrz ILU ludzi ci juz tu pojechalo na tym forum za twoje poglady
|
|
trzeba zaczac od tego czy pan mieczyslaw ma te zone, bo jak by mial to inaczej by dobieral slowa do kobiet
|
|
Koleżanka De dobrze wie o tym, że jest tak jak mówię :)
|
|
Ilu ludzi mi pojechało na tym forum za moje poglądy? Hmm, a czy to byli na pewno LUDZIE? :D
|
|
Znam znaczenie słowa "ironia", a post czytałam nie ominęłam go jakbyś był jasnowidzem to byś na chleb nie zarobił.Znasz powiedzenie, że nie trzeba się narobić, żeby zarobić?
|
|
mieci i powiec prawde w koncu po co masz w klamstwie zyc my sprobujemy ci moze w jakis sposob pomoc zlap trzy oddechy i przyznaj sie
|
|
nie UFO pewnie, tylko ty jestes "czlowiekiem"mieeeciu haha
|
|
Znam, bo od wielu lat to powiedzenie wdrażam w życie :) A ty psychol nie odzywaj się, bo jesteś chory.
|
|
Mietek wiesz dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu p.nisa? Żeby tlen miał którędy dotrzec do mózgu i chyba ty masz zatkaną tą dziurkę i dlatego takie bzdury wypisujesz.
|
|
Nakarmiłaś starego? To idź teraz weź się za pranie skarpetek czy zmywanie naczyń.
|
|
mietek nie zyj w klamstwie pisz co nie jest tak chcesz miec ten rower kupie ci go tylko pisz prawde
|
|
Żeby coś kupić to trzeba mieć pieniądze, a żeby mieć pieniądze to trzeba pracować. Wątpię, żeby mama dała ci z renty 1500zł na rower. Weź leki, bo już dreszcze cię biorą i majaczysz...
|
|
No więc widzisz Mieciu powiedzenie znasz ,ja też się do niego stosuje.A pozatym skoro to nie ludzie ci pojechali za twoje poglądy na tym forum to niby kto, zwierzęta? A cholera zobacz pewnie to mój pies na forum pisze, mądra bestia z niego.
|
|
Wiesz, gdzie mam ich i twoje jazdy? Jeśli nie wiesz to się domyśl. Pisałem ci już, że na tym forum normalni ludzie nie siedzą tylko same niedowartościowane i sfrustrowane ślimaki bez pracy na utrzymaniu żon,matek czy kochanek :)
|
|
Tak Mieciu nakarmiłam męża, jeszcze nie stary, w sile wieku facet, a co ty Mieciu taki bogacz a pralki nie masz i nie wiesz, że w tych czasach skarpet w ręku sie nie pierze.Może zrobimy zrzutkę wszyscy którzy darzymy cię wielką sympatią na tym forum i kupimy pralkę dla Miecia milionera?
|
|
pewnie ze tak nawet rower moge mu kupic osobiscie niech ma chlopak cos odrzycia
|
|
W jaki sposób mógłbym odebrać oferowane przez was pieniądze?
|
|
Sherlock, ale kup mu rower bez łańcucha;)
|
|
rzeczy nie pieniadze
|
|
daj adres wysle ci 3 dni i bedziesz mial
|
|
Piszecie nie na temat! Miało być o bogaczach ale prawie na pewno wszyscy jadą na ludzkiej krzywdzie i nikt nie odważy się wypowiedzieć.
|
|
piekarz to duzo zarabia,krzywdy nie ma!
|
|
Od kilku lat w łomży nie pracuję i mam nadzieje że tak pozostanie, jedynie wracam tutaj na odpoczynek.
|
|
na plazing chodzisz odpoczywac?
|
|
?
|
|
mam auto które pali mi 21 litrów benzyny i jakoś biedy nie odczuwam więc nie przesadzajcie, nie jest tak źle :)
|
|
zilem smigasz?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |