piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekarz Rodzinny poszukiwany

Poszukuję lekarza rodzinnego który ma gabinet na południu, głównie chodzi mi o to by był dobry w leczeniu dzieci. Jeśli ktoś zna takiego o proszę o opinie i odpowiedź w temacie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekarz Rodzinny poszukiwany

Doktor Śliwecka przyjmuje w Remedium
albo doktor Mertin w tym samym ośrodku

Remedium odpada, brak szerszego spojrzenia na przypadek, przez co moje dziecko 3 razy lądowało w szpitalu :/, osobiście odradzam ten ośrodek.

Dr. Kulesza i Dr. Śliwecka Remedium. Jeszcze Dr. Katarzyna Wysocka ale nie wiem gdzie teraz przyjmuje ponieważ przeniosła się z makowej. Dr. Wysocką szczególnie polecam, wspaniałe podejście do dzieci i bardzo dobry lekarz.

Tu bardziej chodzi o doktor Śliwecką ta zna się na rzeczy
Dla mnie to najlepszy jak na razie lekarz
Doktor Wysocka jest dobra jak dziecko nie choruje
Na 3dniówkę mojemu dziecku dała antybiotyk,więc dla mnie to nie lekarz

U mnie z kolei Dr. Śliwecka leczyła dziecko na grypę żołądkową, a w rzeczywistości było to zapalenie układu moczowego, a później nerek. Leczenie zakończyło się w szpitalu

Witam
Ja osobiście polecam dr.Kołodziejską i Dr Wysocką ( mimo tego że od niedawna p0rzyjmuje) które przyjmują na Piłsudskiego w Hotelu Pielęgniarek przy szpitalu

A ja dr Kołodziejskiej nie polecam :/ co wizyta to dziecko miało przepisywany antybiotyk mimo niskiego CRP

Jest dobrze! :)

ja też polecam dr Śliwecką, jednak nie ma szansy by się do niej zapisać, brak miejsc.

Kołodziejskiej nie polecam, nie potrafi dobrze osłuchac dziecka. Chwilę po niej inny lekarz wyłapywał zapaenie oskrzeli. W przychodni nr 4 (Hotel pielęgniarek) najczęściej chodze z dzieckiem do dr Popławskiego i jestem zadowolona. U Dr Wysockiej jeszcze nie byliśmy i nie znam jej.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org