Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zlot BMW lub innych aut |
Witam, czy gdzieś w naszym pięknym województwie podlaskim są organizowane jakieś zloty BMW lub innych, ciekawych aut? Z chęcią bym się przejechał :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zlot BMW lub innych aut |
ciekawe auto? japan
|
|
Nie wiem, jakieś muscle cary, klasyki albo beemki.
|
|
A jeśli chodzi o moje to tak, jest ciekawe ale nie chcę zdradzać jakie bo tylko 3 są takie w Łomży a wolę pozostać anonimowy.
|
|
BMW to nie są ciekawe auta. Przeważnie patologia nimi jeździ. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
Jeśli posiadasz BMW 850 to Ok jest ciekawe i mogło by zainteresować kogoś lub też klasyki , reszta to jest komercyjny gniot ...
|
|
w białym chłopaki robią złoty, ale można pomyśleć o złocie bmw w łomży :-) sam bym przyjechać,! a teraz czekamy na hejty bmw :-) (.) (.)
|
|
na szrotach ;)
|
|
...lub pod każdą wiejską "dyskoteką"
|
|
Autor: bob (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-06-14 16:38 BMW to nie są ciekawe auta. Przeważnie patologia nimi jeździ. nie oceniaj wszystkich jedna miara bo kolo BMW to nawet nie stales
|
|
Spodziewałem się hejtu i zazdrości skodziarzy w beretach ale wróćmy do tematu. Zatem ktoś coś słyszał o jakimś zlocie w promieniu max 100km od Łomży? Wiem, że dużo jest w Poznaniu, Koninie, Warszawie ale wolałbym coś na miejscu.
|
|
( . ) ( . ) czyli 840, 740, 750, M3, M5 też uważasz za gnioty? Gratuluję zdrowego myślenia.
|
|
leonzawodowiec podaj jakiś kontakt do siebie mam namiary bynajmniej miałem :-) (.) (.)
|
|
kiedyś było forum łomżyńskie miłośników BMW, ale chyba już nie istnieje
|
|
Niektórzy wolą 15 razy naprawiać jakiegoś (h)opla czy s(z)kode w ciagu roku niż BMW raz na 3 lata... Co poradzić na stereotypy motoryzacyjne.. Onufry Zagłoba
|
|
Ale co na tym zlocie robić? Nigdy nie byłam. Tylko gdzieś nie daleko żeby był bo moja beemka dużo pali :/ :D Zaopatrzę się w karnistry jakby nie było w okolicy cepeenu :D
|
|
PODAJCIE JAKIS KONTAKT DO SIEBIE TO COS SOBIE SAMI ZOORGANIZUJEMY W LOMZY ] A CO NA TYCH SPOTKANIACH ROBI, PRZEDEWSZYSTKIM ROZMAWIAC I SPEDZIC MILO CZAS X] (.) (.)
|
|
mentholsnuff@gmail.com, zapraszam zainteresowanych zorganizowaniem jakiegoś zlotu miłośników BMW. Wisienka nie jesteś sama, moja też trochę pali (20 l) ale każdy litr jest warty tego auta :)
|
|
Zapraszam https://www.facebook.com/pages/BMW-%C5%81OM%C5%BBA/1448121978779232?fref=nf
|
|
leon napisalem do ciebie x] (.) (.)
|
|
Rzadko sprawdzam maila, odpisałem każdemu kto napisał. No nic, przydałoby się więcej wiary na ten zlot :)
|
|
Może lekki offtop, ale polecam filmik na YT - najazd fanów bmw na zlot audi ;D.
|
|
leon czasem nie masz na imie bartek? (.) (.)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |