Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
drukowanie i oprawa pracy licencjackiej |
gdzie w Łomży i w jakiej cenie jest drukowanie i oprawa pracy licencjackiej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: drukowanie i oprawa pracy licencjackiej |
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=268041&t=268041
|
|
ja robiłam w opoce na wojska polskiego 74,ale to dawno temu było i nie wiem czy jeszcze to robią 216 48 39 chyba że zmienili. Pozdrawiam.
|
|
Zupełnie nie rozumiem ludzi, którzy zdecydowali się na "studiowanie" na łomżyńskich "uczelniach". Czy nie szkoda wam czasu? Czy znalazł ktoś pracę po takiej "uczelni". Mam na myśli pracę w wyuczonym zawodzie, oczywiście, a nie w sklepie, jako pomocnik na budowie albo sekretarka (tu, to może trochę przesadziłem- raczej bycie sekretarką wymaga większych kwalifikacji i łomżyńska "uczelnia" nie wystarczy).
|
|
kede skończyłam studia na łomżyńskiej uczelni i pracuję od roku w zawodzie, podobnie jak wielu moich znajomych ze studiów ;) po co gadasz jak pojęcia nie masz, widać w swoich wypowiedziach kierujesz się swoimi domysłami, a nie faktami. W dodatku nie o tym był post! co do oprawy pracy - pelikan. Płaciłam około 30 zł z tego co pamiętam za 2 egzemplarze - w twardej i miękkiej oprawie. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
ch*j d*pa i kamieni kupa chyba, a nie te wasze studia, co drugi to magister teraz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |