Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża chce II ligi !!!!!!!!!!!!!!! |
Ludzie zróbcie coś !!!! Ratujcie 2 ligę w Łomży !!!Panowie urzędasy jak nie będzie 2 ligi to nie macie czego szukać w tym mieście. Nie pokazujcie się na ulicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wyniesiemy was z Ratusza i rozpieprzymy go na waszych oczach !Potem policzymy się z wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma być 2 liga w Łomży i już bo zobaczycie co sie z wami stanie!!!!Przysięgam!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża chce II ligi !!!!!!!!!!!!!!! |
Kto ma taki sam nick jak ja?
|
|
Czemu danwel udajesz głupka i ty i on macie introlan.pl więc nie wkręcaj ludzi! Co do postu też przysięgam!
|
|
I uwazam ze temat do zamkniecia! ( bo pelno tu podobnych)
|
|
Kolego danwel, nie przysiegaj bo i tak wiadomo, ze czegos takiego nie zrobisz, a Sroczynski i reszta tych grubych urzedaskow czesto zaglada na te forum i ma tylko radoche jak czyta takie teksty. ...Łomżyński Klub Sportowy...
|
|
to niech se to przeczytają : KIJ WAM W RYJ :) jak nie będzie II ligi to wszyscy spalimy wam mercedesy :) A o wyborach zapomnijcie , a przynajmiej plakacików nie róbcie bo nie wiem czy jakiś zawiśnie dłużej niż 1h :) LOLE Z URZĘDU
|
|
ehh jak czytam te Wasze odpowiedzi to troche zal sciska. Czemu macie pretensje do Urzedu Miasta ? Moze powiecie cos o bylym Zarzadzie Klubu ŁKS. Dawali premie pilkazom, co gorsze nie wyplacali im ich. Na zdrowy rozsadek z jakiej racji miasto ma placic klubowi 800 tys zl ? Nie jestem przeciw ŁKSowi. Mozecie miec do mnie pretensje ze tak pisze, ale to jest prawda, prawda ktora boli. Pan kapitan Z.K powiedzial, ze nawet im prezydent nie podziekowal. Przepraszam ale za co ? za to ze wejda do II ligi i beda kase trzepac jak chca ? Takie jest moje zdanie. PS. Sposorow jeszcze LKS mial duzo. Tyle ze oni byli tylko z nazwy sponsorami. Dawali co miesiac cale 0 zl dla klubu. Pozdrowienia.
|
|
Panowie każda normalna rada miasta by z pod ziemi wykopała te pieniądze, których nam brakuje, nie jest to awans do 3 ligi , o ktorej w telewizji mało sie mówi, ale awans do 2, pomijając to ze jest to ogromna promocja miasta, tysiąc razy lepsza niz te wasze pomysły niby to promujące miasto, oczywiscie lepiej zbudowac kolejne rondo lub co 2 lata remontowac ratusz, na to kasa jest zawsze.Niechce juz wspominac o budujących sie kolejnych kosciołach bo na to to w ciągu godziny byscie znalezli pieniądze bo jak stefanek zadzwoni to niema ch..... we wsi ale kasa musi byc!!! Tu żądzi czarna mafia!!!! zawiedliscie wszystkich Łomżyniaków,jedyna rzecz z ktorej bylismy dumni poprostu znikła!!! Pomylscie jaki wstyd bedzie w całej polsce bo napewno ta sprawa od tak nie ucichnie,ludzie ktorzy poswiecili tak wiele dla ŁKS-u niebędąc łomżyniakami napewno powiedzą jak to drużyna w tak pięknym stylu awansowała do 2 ligi i niebedzie grac bo rada miasta miała to wszystko w d...ie. Drodzy kibice moim zdaniem powinnismy sie zebrac , wyruszyc pod ratusz i wyrazic to czego chcemy,zróbmy to dla ŁKS-u i dla siebie samych!!!! niemożna tej sprawy od tak zostawic!!! bo kolejna szansa na 2 lige juz za 80lat!!!!!
|
|
Ech..... jestem za piłką ale jak słysze o nastawieniu kibiców nawet do tej sprawy przed II ligą i słyszę o jakimś rozwalaniu samochodów i grożeniu to co to będzie za bijatyka jak będzie ta II liga - oby o Łomzy nie pisano w kontekście burd na stadionie i okolicach - to może byc przeklęństwo dla Łomżyniaków jak do kibicowania sie wezmą osoby które w już teraz w sobie maja tyle agresji. w trzeciej lidze mieliśmy super kibiców i trzymam kciuki żeby II liga nie zawróciła im w głowie - pamiętajcie że to tylko zabawa
|
|
Wombat nie zagalopowałes sie przypadkiem z tymi groźbami....
|
|
a ja tak nie od tematu: Danwel co ty sobą reprezentujesz pisząc takie teksty typu:"<br>Wyniesiemy was z Ratusza i rozpieprzymy go na waszych oczach<br/> !Potem policzymy się z wami" to jak piszesz jest "trochę dziwne"
|
|
mieczkoś997 nie widzisz uśmieszków :) Oczywiście żartuje nikomu mercedesów nie spale hehehe A co do tematu to teraz odbywa się jakaś nadzwyczajna narada klubu i zabaczymy co zarząd i radni zrobią . Mam nadzieje ,że jednak zobaczymy news ,że ŁKS jednak przystąpi do rozgrywek II ligowych
|
|
dancwel czy jakoś tak. Idź na rynek pod ratusz i głośno zapłacz. Może pomoże. Urzędnikom serca zmiękną jak zobaczą obsmarkanego, płaczącego zasrańca. Czemu nie winisz Zarządu ŁKS?? To oni powinni byli te pieniądze zdobyć. Ale widocznie gówno się na tym znasz! Żałosne. Pozdrawiam
|
|
http://www.90minut.pl/news.php?id=424671 A jednak!
|
|
Danwel: co Ty nie powiesz ?? cytat: "Nie pokazujcie się na ulicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wyniesiemy was z Ratusza i rozpieprzymy go na waszych oczach !Potem policzymy się z wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma być 2 liga w Łomży i już bo zobaczycie co sie z wami stanie!!!!Przysięgam!!!!!!!!!!!!!! Kto to - "my"? Jakich to urzędników będziecie wynosić? Jakim sprzętem będziecie "rozpieprzać" ten budynek? Nie nawąchałeś się czasami kleju ?? Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
hahahahahahahahahahahahahhahahahah , zgon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |