Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Endokrynolog |
Może ktoś wie czy w szpitalu przyjmuje endokrynolog, czy tylko prywatnie w Łomży można się umówić ? szalONA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Endokrynolog |
Ile kosztuje by zrobić prywatnie wyniki ? szalONA
|
|
na nfz to czeka się około roku przyjmuje doktor Olszewska.
|
|
zależy jakie wyniki?
|
|
Ogólnie jest endokrynolog w Łomży,zobacz Somed tam przyjmuje taki lekarz
|
|
Doktor Ołdakowska przyjmuje na legionów
|
|
Wyniki TSH i inne dotyczace tarczycy , by zrobic prywatnie.
|
|
A polecacie ta Dr Olszewska?
|
|
tsh- 15zł tpo-25zł ft3-20zł ft4-20zł Atg-25zł ja robiłam w szpitalu wyniki.
|
|
ja się lecze u doktor ołdakowskiej
|
|
Bo ja mam morfologię, TSH , ale podejrzewam, że to za mało by określić czy to nadczynność czy niedoczynność. Wynik TSH mam 6,8 a chyba norma do 4 jest.
|
|
tsh jest norma od 0.400-4.000 na podstawie samego tsh nie stwierdzisz czy to nadczynność czy niedoczynność tarczycy mi stwierdzili na postawie wyników i głownie usg. tarczycy.
|
|
Właśnie się teraz zastanawiam dlaczego doktor rodzinna mi nie przepisała skierowania na badanie tych innych parametrów tylko TSH... A teraz bym poszła na wizytę już z wynikami, a tak to muszę kombinować...
|
|
mi rodzinna też nie dała na te pozostałe tylko na tsh bo mówiła że rodzinni nie mogą dawać na takie wyniki tylko specjalista czyli Endokrynolog. powodzenia.
|
|
Dziękuję za informację ;)
|
|
spoko.
|
|
Autor: zxcv4 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 09-06-14 16:39 Przecież to dziecko mówi i pisze to, co słyszy w domu. Cóż ona może wiedzieć o prawdziwym życiu ? Tatuś prywaciarz zapewnia dostatnie życie. Ot, takie fanaberie rozpuszczonej laluni. Głupia siuśmajtka, a charakter jak u ideowego narodowokatolickiego wyjadacza niech ta gówniara zacznie zarabiać i dołoży się do podatków, wtedy będzie miała prawo do stawiania żądań!, a teraz jest zwyczajnym pasożytem!
|
|
W szpitalu przyjmują endokrynolodzy na pewno Olszewska tylko pewnie trzeba poczekać w kolejce, musisz się przejść zobaczyć i mieć skierowanie. Endokrynolog wyśle cię na usg tarczycy na pewno i TSH. Wtedy stwierdzi co tam się dzieje. Tarczyca jest bardzo ważna wpływa na rożne dolegliwości i problemy ze zdrowiem jeśli coś jest nie tak np. problemy z zajściem w ciąże. Powodzenia Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.
|
|
Autor: zxcv4 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 09-06-14 16:39 tak pisalem w dziale Polityka na temat 17letniej licealistki,co wszystkie rozumy pozjadala i Premiera pouczala haha i co z tego? debilu wkleiles ten post po co?nudzi ci sie?czy stawiasz sobie gimbusie ta panienke za wzor?
|
|
ten debil ]b]lomzyk/JankesJo (---.skybroadband.com) zmienil nick na ! sherlock (---.skybroadband.com) siedzi gostek w uk na zasilku socialnym a tu wypisuje z nudow w kazdym temacie glupoty!w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope,nie majac nic do powiedzenia w temacie,wez sie chlopie za jakas uczciwa prace i przestan pisac glupoty
|
|
ten debil lomzyk/JankesJo (---.skybroadband.com) zmienil nick na ! sherlock (---.skybroadband.com) siedzi gostek w uk na zasilku socialnym a tu wypisuje z nudow w kazdym temacie glupoty!w kazdy temat wcina sie jak jego brudna koszula w dope,nie majac nic do powiedzenia w temacie,wez sie chlopie za jakas uczciwa prace i przestan pisac glupoty
|
|
Pani dr Olszewska za specjalnie Ci nie pomoże, bo jej wystarczy tylko wynik TSH. Dla mnie to wygląda na klasyczną niedoczynność, ale póki nie zrobisz przeciwciał i USG dobry lekarz nie postawi konkretnej diagnozy. Ja osobiście leczę się u dr Ołdakowskiej prywatnie i póki co z pozytywnym skutkiem. Pozdrawiam
|
|
zgadzam się z przedmówczynią. zdecydowanie doktor Ołdakowska. też się u niej leczę. Pozdrawiam wszystkich.
|
|
i jak tam jaką aktualnie polecacie endokrynolog
|
|
zdecydowanie w Somed na Al.Legionów tam przyjmuje 2 endo możesz isc prywatnie wizyta 100zł i szybciej nie ma na co czekać w naszym rejone co drugi pacjent ma raka tarczycy na miejscu doktor zrobi ci usg przyjeżdza tez z Białegostoku lekarz w przychodni u Pędzińskich na ul.Wyszynskiego ale prywatnie znacznie szybciej w szpitalu nie polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |