piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DOBREGO GASTROLOGA SZUKAM

nie musi byc z Łomzy(w sumie tu raczej dobrych nie ma), poproszę o jakieś namiary, dzięki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DOBREGO GASTROLOGA SZUKAM

witam doktor Olszewski jest niezłym gastrologiem leczyłam się długo u niego na wrzody żołądka. dobrze dobrał mi leki i jest teraz dobrze. polecam.

katar słyszałem też wyleczy

Ja również leczyłam się u dr Olszewskiego miałam problem z żołądkiem, a także z jelitami.

a ile wizyta?

Nie wiem ile kosztuje wizyta u dr Olszewkiego, ja osobiście leczyłam się u niego ładnych parę lat temu, obecnie nie potrzebuję już leczenia.

wizta 100zł.

Gratka niestety ale idiotów na tym forum mie brakuje, grunt to się nimi nie przejmować.

zauważyłam właśnie wszystko co się napisze im przeszkadza ale są tez i wporządku ludzie nie chamy.

gratka nieprzejmuj się nimi nie zmienisz co niektórych

piszę o nim z sarkazmem bo leżałem w szpitalu u Pana Doktora. I wiem co piszę Wizyta 100 zł ale przykręcić prysznica w łazience to pan ordynator nie wiedziała jak zgłosić żeby naprawili - kible śmierdzące że rzygać się chce . Ktos powie że to NFZ winy - jednak chyba ordynator odpowiada za oddział

Lekarze wiedzą tyle co zjedzą

jak trafią w leki lekarze to pomogą no i oczywiście jak odkryją co za choroba.

Z tym odkrywaniem to u nich ciężko, zbyt często mylą choroby, i ludzie leczeni są nie na to co trzeba, bywa że dopiero po wizycie z kolejnym 10tym lekarzem dopiero czlowiek wie co to za choroba. Tylko kasa kasa i kasa

polecam GASTROMED specjalistyczne centrum gastrologii w Białymstoku ul.Wiejska na miejscu moża wykonać szereg badań sama korzystałam jestem zadowolona podejście do pacjenta bardzo wysokie a to jest bardzo ważne więc polecam w 100%

oliwka

oliwka,
wlasnie dzis wyczaiłam na necie ten Gastromed:), zapisze się tam, co do w/w przez Was pana doktora mam zupełnie inne zdanie

powodzenia życzę.

Myślę że będziesz zadowolona mają dobry sprzęt i niektórzy pracują na oddziale więc w razie potrzeby napewno skierują bez problemu do szpitala powodzenia życzę >

oliwka

dziękuję:))

imprezowa-- Podaję jeszcze namiar do Białegostoku Ordynator Gastrologii CZAJKOWSKI też fajny facet 100 zł wizyta prywatna i jak potrzeba to kładzie od razu na swój oddział numer do gab. prywatnego rejestracja 85-73-275-15 lub 85-73-288-73. Tu będziesz miała taniej i też bardzo dobry specjalista

oliwka

dziękuję Ci serdecznie)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org