Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DOBREGO GASTROLOGA SZUKAM |
nie musi byc z Łomzy(w sumie tu raczej dobrych nie ma), poproszę o jakieś namiary, dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DOBREGO GASTROLOGA SZUKAM |
witam doktor Olszewski jest niezłym gastrologiem leczyłam się długo u niego na wrzody żołądka. dobrze dobrał mi leki i jest teraz dobrze. polecam.
|
|
katar słyszałem też wyleczy
|
|
Ja również leczyłam się u dr Olszewskiego miałam problem z żołądkiem, a także z jelitami.
|
|
a ile wizyta?
|
|
Nie wiem ile kosztuje wizyta u dr Olszewkiego, ja osobiście leczyłam się u niego ładnych parę lat temu, obecnie nie potrzebuję już leczenia.
|
|
wizta 100zł.
|
|
Gratka niestety ale idiotów na tym forum mie brakuje, grunt to się nimi nie przejmować.
|
|
zauważyłam właśnie wszystko co się napisze im przeszkadza ale są tez i wporządku ludzie nie chamy.
|
|
gratka nieprzejmuj się nimi nie zmienisz co niektórych
|
|
piszę o nim z sarkazmem bo leżałem w szpitalu u Pana Doktora. I wiem co piszę Wizyta 100 zł ale przykręcić prysznica w łazience to pan ordynator nie wiedziała jak zgłosić żeby naprawili - kible śmierdzące że rzygać się chce . Ktos powie że to NFZ winy - jednak chyba ordynator odpowiada za oddział
|
|
Lekarze wiedzą tyle co zjedzą
|
|
jak trafią w leki lekarze to pomogą no i oczywiście jak odkryją co za choroba.
|
|
Z tym odkrywaniem to u nich ciężko, zbyt często mylą choroby, i ludzie leczeni są nie na to co trzeba, bywa że dopiero po wizycie z kolejnym 10tym lekarzem dopiero czlowiek wie co to za choroba. Tylko kasa kasa i kasa
|
|
polecam GASTROMED specjalistyczne centrum gastrologii w Białymstoku ul.Wiejska na miejscu moża wykonać szereg badań sama korzystałam jestem zadowolona podejście do pacjenta bardzo wysokie a to jest bardzo ważne więc polecam w 100% oliwka
|
|
oliwka, wlasnie dzis wyczaiłam na necie ten Gastromed:), zapisze się tam, co do w/w przez Was pana doktora mam zupełnie inne zdanie
|
|
powodzenia życzę.
|
|
Myślę że będziesz zadowolona mają dobry sprzęt i niektórzy pracują na oddziale więc w razie potrzeby napewno skierują bez problemu do szpitala powodzenia życzę > oliwka
|
|
dziękuję:))
|
|
imprezowa-- Podaję jeszcze namiar do Białegostoku Ordynator Gastrologii CZAJKOWSKI też fajny facet 100 zł wizyta prywatna i jak potrzeba to kładzie od razu na swój oddział numer do gab. prywatnego rejestracja 85-73-275-15 lub 85-73-288-73. Tu będziesz miała taniej i też bardzo dobry specjalista oliwka
|
|
dziękuję Ci serdecznie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |