Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co myślicie na temat kościółka przy szosie zambrowskiej i pracujacych tam księż |
no moje zdanie jest takie ,że kościół jest mały i to bardzo.jest śmieszny bo ma drzwi do garażu i co najwazniejsze niepodoba mi się.atmosfera tam panująca jest nudna i zdaje mi się że msze niemają służyć w budowaniu naszej wiary tylko zyskiwania pieniędzy dla księży (petzów).patrząc na ministrantów wogóle niema tam jakiejś dyscypliny i organizacji.ministrancji zachowują sie wręcz skandalicznie.śmieją sie ,nie wyrażają jakiegos zainteresowania bogiem.myślę ,że temu kościołowi bardzo brakuje do tzw.normalnego kościoła.wzrem dla nich jest kościół świętego krzyża.powiem krótko nielubie tego koscioła.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co myślicie na temat kościółka przy szosie zambrowskiej i pracujacych tam księż |
czytam ten tekst i nie widziałem jeszcze takiego analfabety. Chłopie ty męski facecie przestań pisać bo robisz obciach swoim belfrom. Co ty na temat kościoła możesz powiedzieć jak pisać po polski nie potrafisz. Lepiej idz już na te pedały polować z pałą. voyager
|
|
Re: co myślicie na temat kościółka przy szosie zambrowskiej i pracujacych tam księż |
Tak to wygląda jak kret zajmię się oceną kosmonauty. Twój diabeł jest napewno bardziej zorientowany w liturgice i polskiej pisowni niż ty sam. Porwałeś się z motyką na księżyc a wpadłeś do szamba. Pozdrawiam w dniu narodowego dyktanda-święta polskiej ortografii.
|
|
he he he przepraszam he he he ............................... :-D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |