sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co myślicie na temat kościółka przy szosie zambrowskiej i pracujacych tam księż

no moje zdanie jest takie ,że kościół jest mały i to bardzo.jest śmieszny bo ma drzwi do garażu i co najwazniejsze niepodoba mi się.atmosfera tam panująca jest nudna i zdaje mi się że msze niemają służyć w budowaniu naszej wiary tylko zyskiwania pieniędzy dla księży (petzów).patrząc na ministrantów wogóle niema tam jakiejś dyscypliny i organizacji.ministrancji zachowują sie wręcz skandalicznie.śmieją sie ,nie wyrażają jakiegos zainteresowania bogiem.myślę ,że temu kościołowi bardzo brakuje do tzw.normalnego kościoła.wzrem dla nich jest kościół świętego krzyża.powiem krótko nielubie tego koscioła.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co myślicie na temat kościółka przy szosie zambrowskiej i pracujacych tam księż

czytam ten tekst i nie widziałem jeszcze takiego analfabety. Chłopie ty męski facecie przestań pisać bo robisz obciach swoim belfrom.

Co ty na temat kościoła możesz powiedzieć jak pisać po polski nie potrafisz.

Lepiej idz już na te pedały polować z pałą.

voyager

Re: co myślicie na temat kościółka przy szosie zambrowskiej i pracujacych tam księż

Tak to wygląda jak kret zajmię się oceną kosmonauty. Twój diabeł jest napewno bardziej zorientowany w liturgice i polskiej pisowni niż ty sam. Porwałeś się z motyką na księżyc a wpadłeś do szamba. Pozdrawiam w dniu narodowego dyktanda-święta polskiej ortografii.

he he he
przepraszam
he he he

...............................

:-D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org