Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto mi dobradzi gdzie mam neta założyć |
mam obecnie neostrade nieszczęsną (nie mój był to wybór) początkowo było ok ale od pewnego czasu coraz częściej sie zawiesza nie wiem kuźwa co się dzieje. wię moja cierpliwośc się powoli kończy. mieszkam na os. Maria więc może coś poradzicie ?? Anioł wcale nie musi być z góry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto mi dobradzi gdzie mam neta założyć |
Witam, mieszkasz na osiedlu Maria. Sprawdź, twoją lokalizację powinien obsługiwać dostawca z ul. Kwiatowej. Proszę abyś zwrócił uwagę iż nie jest to polecanie konkretnego dostawcy usług ISP. Po prostu swego czsu rozmawiałem z właścicielem tej firmy i wydał mi się konkretną osobą. Może ktoś wie czyje są anteny na "Sezamie" - ul. Długa 1. Czyżby ktoś nowy "wszedł" z ofertą na stare miasto? Pozdrawiam Mirek.O
|
|
IST jest moim zdaniem najlepszy
|
|
Wombat: Fallen Angel napisał wyraźnie, że mieszka na Osiedlu Maria! Masz tam IST? Fallen Angel: sprawdź przy użyciu anteny kierunkowej, czy nie złapiesz sygnału z WSA... Pozdrawiam
|
|
dostawca z kwiatowej to porządny facet i konkretny. jak coś się dzieje ( rzadko 0 to reaguje bardzo szybko. nie jest przy tym drogi- w porównaniu do innych mam go w Łomży prawie dwa lata i jestem zadowolony bigi2004
|
|
A co nadają z WSA?
|
|
WSA ma wolny AP w kierunku Auli :) sesid to chyba "default" nie Mr.S ? :P Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
a może wiecie jaki transfer jest tam z tej kwiatowej? bo tyle co wiem o tej firmie to to że rozprowadzająto systemem radiowym Anioł wcale nie musi być z góry
|
|
Witam mieszkam na południu i mam INTROLAN jest zaje.......... zapytaj na mazowieckiej 1/29
|
|
nie wiem jaki mają transfer ale całkiem nieźle to śmiga:) masz tutaj numer i pogadaj sam z włascicielem-508295688 bigi2004
|
|
słuchajcie. Jamam neta od typka z kwiatowej. Jak coś się dzieje z netem dłuższy czs to przyjdzie i naprawi. Ale niestety wkurzają mnie wachania internetowe.Tzn. raz działa raz nie!!!!
|
|
Dokładnie. W auli WSA stoi Access Point z SSID "default". Dostępne łącze - 2mbit DSL. Wpuszcza wszystko ;-) Tommeknet i ja coś o tym wiemy ;D Pozdrawiam
|
|
"Może ktoś wie czyje są anteny na "Sezamie" - ul. Długa 1" To są anteny miasta od monitoringu kamer.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |