Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOC ŚWIĘTOJAŃSKA W NOWOGRODZIE |
Witam czy w dniu dzisiejszym w Nowogrodzie będzie odbywała się impreza związana z Nocą Świętojańską? Gdzie można znaleźć jakiś program? Dzięki z góry za podpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOC ŚWIĘTOJAŃSKA W NOWOGRODZIE |
będzie się odbywała?
|
|
Witam, o Nowogrodzie nic nie słyszałem, ale wiem, że taka NOC ŚWIĘTOJAŃSKA odbędzie się dzisiaj w Wiźnie. Co do atrakcji, to zagrają tam Toplesi. :) Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!
|
|
w Nowogrodzie od spiątej po południu koło "Zbyszka" _____________________________- ... & vice versa!
|
|
"będzie" - czas przyszły, "odbywała" - czas przeszły. Ciekawe zestawienie. Lepiej było napisać "odbędzie się" - bardziej po polsku. ________ Malachit
|
|
Jeżeli interesuje cię impreza nocy świętajańskiej to żaden problem możemy sami coś zorganizować???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Noc Świętojańska odbędzie się juto tj 26.06 przy skansenie i z tego co wiem to od godziny 17 do 23. ma grac skaner, Itex, Event i Dominance
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |