sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poszukiwany golden retriver

UWAGA!!! UWAGA!!!! SZUKAMY PSA!!!! UDOSTĘPNIAJCIE, POMÓŹCIE GO ODNALEŹĆ!!!!
Poszukiwany golden retriver lat 9 o imieniu VIncent oddany półtora roku temu pewnym ludziom z Bożejewa koło Łomży gmina Wizna. Kobieta ostatnio przyjmując karmę od poprzednich właścicieli (przywozili jej co jakiś czas) skłamała, że pies jest na spacerze z córką. Po kilku dniach przyznała, że od 2 tygodni go nie ma! A w końcu okazało się, że Vincent zaginął już ok 2 miesiące temu!!!!! Ludzie kręcą, kłamią, nie chcą nic powiedzieć. Poprzedni właściciele rozwiesili ogłoszenia, porozmawiali z ludźmi - pies zniknął .
Może ktoś coś wie? Dyskrecja gwarantowana, za wskazanie miejsca pobytu atrakcyjna NAGRODA pieniężna!
Może ktoś ma pomysł, gdzie jeszcze szukać????
Tel. 507764557

https://www.facebook.com/events/230947417102533/?source=3&source_newsfeed_story_type=regular&fref=nf

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poszukiwany golden retriver

wczoraj widziany w okolicach kauflanda:)

Elina, ten pies nie mieszkał wcześniej w okolicach kościoła Bożego Ciała?

Aniag78 zajrzyj na wydarzenie. Ten pies nie miał jednego właściciela. Ja tylko na prośbę zamieściłam o nim informację.

Śliczny psina.

Był tam podobny pies? Gdzie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org