Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZGUBIONO TELEFON !!! |
DZISIAJ OKOŁO GODZINY 11 ZGUBIONO TELEFON PRZY POCZCIE NA ULICY SPÓŁDZIELCZEJ LUB NA KSIĘŻNEJ ANNY PRZY PG 8 W ŁOMŻY !!!! SONY XPERIA S !!! TELEFON MA BLOKADĘ I JEST JUŻ ZGŁOSZONY NA POLICJI TAKŻE JEŚLI GO UKRADŁEŚ TO I TAK NIE SKORZYSTASZ !!! PROSZĘ ODDAJ MI GO !!! UCZCIWEGO ZNALAZCĘ PROSZĘ O PILNY KONTAKT !!! BŁAGAM POMÓŻCIE !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZGUBIONO TELEFON !!! |
No to trudno, pojdzie na czesci
|
|
To nic, zostanie znalezniony po numerze imei , wtedy ten ktos i tak dostanie za swoje.. Dlatego proszę o kontakt. tel.797281440
|
|
To zgubilas czy ci ukradli? No nie!ja po takim poscie to wyrzucilabym go do rzeki.Haha na nastepny raz pilnuj!
|
|
Możliwe ze został skradziony i nawet nie wiem kiedy..bo jeśliby mi wypadł i leży gdzieś w tamtych okolicach to bym go znalazła bo daleko nie chodziłam tylko tyle co od samochodu do lokalu.. A jak dzwonię to normalnie jest sygnał cały czas...
|
|
Dziewczyno trochę pokory i nie krzycz, bo jak znalazł ktoś uczciwy to na pewno odda, a jak złodziej to się twoich pogróżek nie przestraszy stefannowak
|
|
Dokladnie...dokladnie
|
|
A co ja krzyczę ? Po prostu bardzo mi ten telefon jest potrzebny dlatego proszę o pomoc i nic więcej..
|
|
sandra18 trzeba bylo tyle nie pic w tym lokalu to bys nie zgubila telefonu jaro07
|
|
Masakra ...
|
|
kobieto co to za WOŁACZ ?! juz byl tu jeden gosc co zgubil portfel ze wszystkimi dokumentami i napisal post , że czeka na portfel w skrzynce pocztowej , haha kabarety ,
|
|
Trochę pokory dziewczyno ... jak ja bym znalazł telefon i przeczytał taki post to zzamiast oddać go ...wyrzuciłbym go ''uczciwie'' do rzeki aby nie być posądzony o kradzież... aż taka roztargniona jesteś, że nawet nie wiesz czy ukradli czy gdzieś posiałaś ? To teraz masz swoje ;) Kultury ... http://historialomzy.pl/ - Serwis historyczny ziemi łomżyńskiej - poznaj historię swojej małej ojczyzny
|
|
zglosilas na policje napewno znajda
|
|
bylo nie chodzic po krzakach i budek z lodami nie szukac !
|
|
TELEFON ZOSTAŁ ZNALEZIONY !!! UCZCIWEMU ZNALAZCY BARDZO DZIĘKUJĘ ! Pozdroo ;]
|
|
O jezu, aż mnie uszy rozbolały od tego krzyku...
|
|
koniec tematu, dobranoc stefannowak
|
|
może koleżance trzeba wyjaśnić że pisanie z capslokiem jest uznawane za krzyk lub podniesiony głos dzisiaj ludzie nawet nie wiedzą czy ich okradli czy sami zgubili.. co za czasy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |