Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska Conchita :) |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska Conchita :) |
Nie rozumiem tego oburzenia. Jak Szpak występował w polskim Idolu, to hołota się zachwycała... dziwadłem ! a teraz jak pseudo raper i jego cycate blondynki przegrały z kobietą z brodą to się robi tragedię narodową !!!
|
|
Ech, Tomek, więcej humoru ... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Tomek :) Więcej humoru :):):)
|
|
A tak na serio, to bardziej podobał mi się występ Słoweńców niż Cle :) Może dlatego że nie jestem prawdziwym patriotą :):) Jak to mówią : Nawet i góvno w kasze , aby nasze:):):)
|
|
stwierdziłem tylko, że konczita kiełbasa nie różni się niczym zasadniczo od naszego Szpaka i nie rozumiem tego całego zamieszania, zniesmaczenia i zgorszenia teraz... jak nie było go wcześniej... nie ma to nic wspólnego z poczuciem humoru, jego maniem lub niemaniem... więcej zrozumienia treści nie kopiowanej życzę ...
|
|
Tomek, walnijmy na zgodę po sześciopaku i rozejdźmy się jutro do roboty :-))) Po prostu popularność Eurowizji zdychała z roku na rok, to ktoś wymyślił na to sposób, a my niepotrzebnie się podniecamy. Choć tak z drugiej strony to może i dobrze, widocznie nie mamy poważniejszych problemów - hy hy :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Jaki kraj taka Grodzka ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |