Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wizy do USA |
Ubiegał się ktoś z was lub wasz znajomy o wizę do USA. Czy ciężko terast dostać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wizy do USA |
po co ci te usa zastanow sie
|
|
Już dawno się zastanowiłem, tylko tam mam jakieś możliwości się starania o lepszą pracę. W Polsce za grosze nie mam zamiaru być szmatą.
|
|
jankes a tobie po co uk ??
|
|
ale ja mu nie zabraniam usa nie lepiej europe wybrac w usa wjedziesz i nie wyjedziesz a tam tak wesolo nie jest co kiedys
|
|
Autor: chilu zeby jesc golonke i popijac piwem
|
|
Autor: chilu z jakiego jestes osiedla jak mozna ?
|
|
JankesJo nie mam możliwości europy
|
|
Na Krymie będzie fuul pracy i zarobki w milionach.(kopiejek oczywiście)
|
|
kup sikorskiemu pizzę to ci załatwi
|
|
Ja bylem na poczatku roku. W ambasadzie pare pytan poco,gdzie, jak dlugo ,ludzi bylo duzo oddala psszport !!!!!!!maszynka nastawiona na zarabianie kasy
|
|
Interesuje ich tez osoba do ktorej jedziesz jezeli ta osoba cos przeskrobala to odmowe masz gwarantowaną!!! Tj podatki,przesiedziala termin itp
|
|
do ediego masz racje z wyjazdem z tej polskiej dżiury i u prywaciarża być śmieciem życze powodenia z wizą mi się udało
|
|
Jechać to był jechał do Ojca brata rodzonego, raczej w papierach mają czysto. I dużo ja mam w tym miejscu rodziny. Tak samo czysto mam tu w Polsce z rodziną którzy byli w USA na turystycznej. Więc sam jak kołek bym nie siedział.
|
|
a to na relaxie
|
|
Jest taki prawnik jakubik w warszawie ma biuro acenter pomaga w zalatwieniu wizy
|
|
Byłem rok temu, i dostałem bez problemu na 10 lat. O ile masz w USA rodzinę, mającą najlepiej obywatelstwo i pracującą, to raczej nie powinno być problemu.
|
|
Sama niedługo chce starac sie o wize ,ale wyłacznie w celach turystycznych. Zastanawiam sie czy to nie beda pieniadze wyrzucone w bloto. Moze z zaproszeniem od wiarygodnej osoby szanse sie zwieksza...
|
|
Ja bylem pol roku temu i odmowa to jest nastawione na zarabianie byle bzdura cos powiesz i oddaje paszport do widzenia ameryka to taki przyjaciel polakow jak bogacz biedaka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |