sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wizy do USA

Ubiegał się ktoś z was lub wasz znajomy o wizę do USA. Czy ciężko terast dostać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wizy do USA

po co ci te usa zastanow sie

Już dawno się zastanowiłem, tylko tam mam jakieś możliwości się starania o lepszą pracę. W Polsce za grosze nie mam zamiaru być szmatą.

jankes a tobie po co uk ??

ale ja mu nie zabraniam usa nie lepiej europe wybrac w usa wjedziesz i nie wyjedziesz a tam tak wesolo nie jest co kiedys

Autor: chilu zeby jesc golonke i popijac piwem

Autor: chilu z jakiego jestes osiedla jak mozna ?

JankesJo nie mam możliwości europy

Na Krymie będzie fuul pracy i zarobki w milionach.(kopiejek oczywiście)

kup sikorskiemu pizzę to ci załatwi

Ja bylem na poczatku roku. W ambasadzie pare pytan poco,gdzie, jak dlugo ,ludzi bylo duzo oddala psszport !!!!!!!maszynka nastawiona na zarabianie kasy

Interesuje ich tez osoba do ktorej jedziesz jezeli ta osoba cos przeskrobala to odmowe masz gwarantowaną!!! Tj podatki,przesiedziala termin itp

do ediego masz racje z wyjazdem z tej polskiej dżiury i u prywaciarża być śmieciem życze powodenia z wizą mi się udało

Jechać to był jechał do Ojca brata rodzonego, raczej w papierach mają czysto.
I dużo ja mam w tym miejscu rodziny. Tak samo czysto mam tu w Polsce z rodziną którzy byli w USA na turystycznej. Więc sam jak kołek bym nie siedział.

a to na relaxie

Jest taki prawnik jakubik w warszawie ma biuro acenter pomaga w zalatwieniu wizy

Byłem rok temu, i dostałem bez problemu na 10 lat. O ile masz w USA rodzinę, mającą najlepiej obywatelstwo i pracującą, to raczej nie powinno być problemu.

Sama niedługo chce starac sie o wize ,ale wyłacznie w celach turystycznych. Zastanawiam sie czy to nie beda pieniadze wyrzucone w bloto. Moze z zaproszeniem od wiarygodnej osoby szanse sie zwieksza...

Ja bylem pol roku temu i odmowa to jest nastawione na zarabianie byle bzdura cos powiesz i oddaje paszport do widzenia ameryka to taki przyjaciel polakow jak bogacz biedaka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org