Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sunia w potrzebie - zapraszam na wydarzenie |
Suczka została znaleziona przez dziewczynę, w pobliżu Zambrowa. Ponieważ nie mogła zapewnić jej innej pomocy niż dokarmianie, z prośbą zwracała się do stowarzyszeń i fundacji. Zareagowała Fundacja Burki i Kocurki - Wolontariat na Rzecz Skrzywdzonych i Porzuconych Zwierząt. Bardzo jej dziękuję za szybkie znalezienie domu tymczasowego i opiekę. Przed sunią leczenie i bardzo potrzebny będzie prawdziwy dom na zawsze. https://www.facebook.com/events/1459049530982888/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sunia w potrzebie - zapraszam na wydarzenie |
Co się z sunią teraz dzieje
|
|
Suczka obecnie jest w domu tymczasowym. To taki bardzo awaryjny dt. Trzeba było ją z lasu szybko zabrać i umieścić w bezpiecznym miejscu. W następnym tygodniu najprawdopodobniej ( jeśli zwolni się miejsce ) jedzie do hoteliku Kundel Bury. Leczenie już rozpoczęte, będzie kontynuowane. Jej skóra tak wygląda z powodu alergii na pchły. W hoteliku będzie można lepiej ją zdiagnozować.
|
|
oby udało się tak jak z Piratem :)
|
|
Mam nadzieję, że dom szybciej niż Piracik znajdzie :) . Na miejsce w hoteliku kolejne psie biedy czekają.
|
|
Jeszcze kilka dni i będzie w hoteliku. Madzia : http://www.youtube.com/watch?v=wNVIh6pezBk&feature=youtu.be
|
|
Madzia od soboty w hoteliku. Już następnego dnia została wprowadzona do stada na wolnym wybiegu. Jest bardzo przyjazna i dogaduje się ze wszystkimi. Bardzo chętnie wskakuje do samochodu i właściwie byłoby super, gdyby nie była taką "gadułą" . Ożywiała się na widok mijających samochodów i szczekała, nawet machając przy tym ogonem. Po wyjściu z samochodu ogonek znów pod siebie i nie odstępuje od człowieka. Rany już się zagoiły i zarastają sierścią, została wysterylizowana. Teraz trzeba ją powoli odkarmić, rzuca się na jedzenie. Potem będzie gotowa do adopcji. W dniu sterylizacji ważyła 29 kg, jest w typie sznaucera olbrzyma. https://www.facebook.com/events/1459049530982888/?source=1
|
|
Madzia ma niedoczynność tarczycy. Leczenie nie jest kosztowne. Sierść ładnie odrasta, dostała prezent w postaci ubranka. A najbardziej potrzebuje kochającego domu.
|
|
Madzia wciąż czeka na dom. Dzisiejsze zdjęcie z hoteliku : Madzia : *wiek. 4-5 lat *wysterylizowana *zaszczepiona *przyjmuje leki na niedoczynność tarczycy (miesięczny koszt ok. 30 PLN) Łagodna do psiaków, w ludzi wpatrzona jak w obrazek Kochana, mądra, piękna sunia, która w życiu przeszła wiele złego... my już odmieniliśmy jej los, ratując ją, lecząc i dając tymczasowe, bezpieczne schronienie (hotel). Teraz czas na CIEBIE - daj Madzi prawdziwy dom, dom na resztę życia. Madzia będzie wiernym, oddanym PRZYJACIELEM TWYM!!! Kontakt w sprawie adopcji: 695-405-400 Agnieszka.
|
|
Wygląda pięknie. Teraz pozostało tylko czekać aż ktoś ją weźmie do domku. Ja niestety nie mogę ponieważ mam już psiaka przygarniętego z podwórka. Trzymam kciuki za nią i za wszystkie psy które czekają na przyjaznych, odpowiedzialnych właścicieli którzy stworzą im odpowiednie warunki i przyjazny , ciepły dom!!! POWODZENIA
|
|
Wdzięczna jestem Agnieszce z fundacji, że zechciała Madzi pomóc. Jest teraz piękną sunią o cudownym charakterze. Żałuję, że nie mogę jej przygarnąć. Chciałabym, żeby znalazła ciepły i przyjazny dom.
|
|
Madzia 1 maja pojechała do swojego domu :)
|
|
w koncu buziaki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |