Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zegarmistrz Łomża |
Gdzie znajde dobrego zegarmistrza w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zegarmistrz Łomża |
Na Małachowskiego dobry i nie drogi.
|
|
te z rynku umie tylko naprawiac
|
|
bateria drosza od zegarka haaaa
|
|
Naprzeciwko apteki na Gielczynskiej.
|
|
Chyba Tobie z rynku naprawiał,bo mi to Doxę i wiele innych drogich zegarków, ale nawet pewnie nie wiesz co to jest hahaha A bateria dużo mniej kosztuję niż u innych znanych w Łomży.
|
|
Potwierdzam na Małachowskiego.Solidny i niedrogi co dzisiaj rzadko idzie w parze.Kilka razy korzystałem z usług tego zegarmistrza więc wiem co mówię(piszę).Do JankesJo.Nie wiem jaki masz zegarek ale podejrzewam że chyba dodatek do gazety bo ja za baterię płaciłem 8zł.Nie dziwi mnie że gość nie umie tego naprawić.A co do baterii to przy wymianie facet znaczy ją jakoś i gdy padnie przed upływem roku to wymienia na drugą za darmo.Kiedyś wymieniłem na Legionów,zapłaciłem 20zł.i po około pół roku padła.Zegarmistrz nie chciał mi uznać reklamacji,tylko próbował wcisnąć mi następną oczywiście odpłatnie.Od tej pory z zegarkiem latam na Małachowskiego i zawsze jestem zadowolony z jakości usługi jak i ceny,a gość na pewno zna się na swoim fachu.
|
|
kolezanko koperty nie umiaal zalozyc do zegarka grovany jak mu wyjelem to sie wystraszyl bal sie go robic bo za drogi powiedzial dopiero na gielczynskiej ten chlopaczek mi zrobil i tez ryzykowal .Autor: spokoco co ja zegarkow w zyciu mialem to ty tyle na glowie wlosow nie ,masz no a na rynku zegarek 20 zl bateria 8 to pol zegarka twojego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |