sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
oddaj krew z WIR'em

Człowiek moderujący to forum, okazując się typowym ignorantem usunął ciekawy i jakże ważny społecznie post odnoszący się do akcji WIR'a, ponawiam więc...

Jak zostać krwiodawcą wspólnie z JWK? Przede wszystkim trzeba być zdrowym i mieć ukończone 18 lat. Akcja potrwa do 15 maja. W wybranej przez siebie stacji krwiodawstwa należy oddać 450 ml krwi. Następnie, za pomocą facebookowego profilu „Cisi i Skuteczni”, przesłać kopię zaświadczenia z własnoręcznie dopisaną adnotacją „Mam to we krwi!”. Każdy, kto spełni ten warunek, otrzyma nagrodę: miniplecak „Wira”. – To podstawowe wyposażenie przydatne podczas udzielania pierwszej pomocy. W plecaczku są między innymi plastry, gaza, bandaż, jednorazowe rękawiczki i kilka innych przedmiotów – opisuje Wir.

Jednostka Wojskowa Komandosów kolejną akcję krwiodawstwa pod hasłem „Mam to we krwi” zorganizuje pod koniec czerwca.

http://www.polska-zbrojna.pl/home/articleshow/12469?t=Oddaj-krew-dostaniesz-prezent-od-Wira-

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: oddaj krew z WIR'em

Oddaj i wyślij :)

Dostaniesz mini plecaczek WIR-a:):)

w skrócie zdecydowanie tak jak ujął to pan maruda:

Oddaj i wyślij :)

Dostaniesz mini plecaczek WIR-a:):)

------

przy okazji warto zapoznać się z postacią WIR'a

ok! krew jest darem i ratuje zycie-----------napewno boloby duzo chetnych gdyBY nie HANDEL KRWIA PRZEZ PANSTWO POLSKIE!!!!!!!!! a bierze sie juz i za handel organami!! wszystko towar i wszystko na sprzedaz.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Każda taka akcja jest dobra i pożyteczna, dlatego... podbijam! UP!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org