Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CAFE DEPTAK |
Co sadzicie na temat deptaka na farnej ? w trakcie mojej ostatniej wizyty gofry byly przepyszne lecz badzo nie podobal mi sie personel . pracownicy jedli lody wydzierali sie trzeba bylo sie przekrzykiwac siedzac obok siebie. a wy co saDZicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CAFE DEPTAK |
Takie sytuacje są tam na porządku dziennym. Lokal wiele traci, wlasnie przez nie przyjemna obsluge. Panie stoją wiecznie obrażone, ręce na piersiach założone, łaske robią ze obsluza klienta. Jesli obsługa jest nie zadowolona z pracy, powinna ja zmienic, bo zniechecaja potencjalnych klientow. Miejsce same w sobie zasluguje na plus, dobre desery. Ale niestety obsluga zniechęca do kolejnych powrotów. h0jowe forum
|
|
Osludze najlepiej wychodzi podpieranie scian na zewnatrz i plotkowanie o przechodniach.
|
|
Autor: kinsoo (---.lomza.mm.pl) Data: 02-05-14 21:26 Co sadzicie na temat deptaka na farnej ? w trakcie mojej ostatniej wizyty gofry byly przepyszne lecz badzo nie podobal mi sie personel . pracownicy jedli lody wydzierali sie trzeba bylo sie przekrzykiwac siedzac obok siebie. a wy co saDZicie? Wez sie w garsc i pomysl nad zmiana lokalu!!
|
|
Obsludze ;-)
|
|
tam to juz wrony zawracaja klijenterni nie ma to zaczynaja narzekac :)
|
|
Autor: h0j (---.free.aero2.net.pl) tak jest jak na smieciowkach sie pracuje,a wlasciciel wymaga kokosow (fortune w rok by chcial zbic) nie o to chodzi jaka placa taka praca pozdrawiam pracownikow tak trzymac oby do przodu
|
|
jak bede przechodzil to i po lakerze kupie zeby sie nie nudzilo
|
|
Bywałam kiedyś-było bez zastrzeżeń (pysznie, grzecznie) Może ktoś miał zły dzień ;-) Siedzę na brzegu świata, macham nogami.
|
|
Byłam kilkakrotnie i Panie były bardzo sympatyczne, nie miałam żadnych zastrzeżeń :) Jest dobrze! :)
|
|
Dobre gofry, Pani miła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |