niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poszukiwany plecak

Witam!
W nocy z drugiego na trzeciego maja zgubiłem plecak marki ASUS z laptopem tej samej marki. Jestem studentem informatyki i wszystkie dane na tym laptopie są dla mnie bardzo ważne. Uczciwego znalazcę proszę o kontakt 501 511 142. Zrobię co w mojej mocy, żeby się odwdzięczyć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poszukiwany plecak

Nieźle musiałeś być najebany skoro nawet nie pamiętasz w jakiej okolicy zgubiłeś tego laptopa... :D

Masakra ...

Wiem w jakiej okolicy tylko uznałem ten fakt za mało ważny. Jeszcze raz podkreślam że ten laptop to moje studia. Na pewno się odwdzięcze

no nie mów że całą zdobywaną na studiach wiedzę ładowałeś do laptopa.

No niestety wszystkie projekty są na nim. A na studiach magisterskich są podstawą wiedzy

Podbijam temat, żeby człowiekowi pomóc ..... bo jak widzę, odezwali się tylko rozumni inaczej ......

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Laptop jest już stary (4 lata), jego wydajność jest już słaba, poza tym się przegrzewa. Na prawdę najcenniejsza dla mnie jest zawartość dysków twardych.

Poszukaj w łomżyńskim ratuszu. Tam pełno plecaków. A tak serio - powodzenia.

Była - Była zabawa - Sporo się działo - Teraz laptopów w domu mało...
OSTRO!

Należy dodać, że został on zgubiony około godziny pierwszej 3 maja w okolicach Kazańska- Łagody. Jeżeli ktokolwiek widział czarny plecak Asus'a , gdzieś w tych okolicach, to bardzo prosimy o kontakt. Drodzy Forumowicze Okażcie serducho i pomóżcie w miarę możliwości:)

Kocham Cię Duszyczko:*:* - Biedroneczka:)

Ja to mama pecha. Nic nigdy nie mogę znaleźć.

Pamiętać należy, że za zwrot plecaka z zawartością jest stosowna nagroda.

Jeśli możecie, przekażcie tę informację dalej, może akurat ktoś z Waszych znajomych coś wie na ten temat, to jest bardzo ważne.

up

Podbijajcie Kochani. Karma do Was wróci, Bóg Wam wynagrodzi.

Jeśli wiecie coś na temat plecaka Asus z wyposażeniem znalezionego w okolicach łagody- kazańska, to PROSZĘ dajcie znać...

.. podbijam i pozdrawiam podbijających ..

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

ja ponownie podbijam, jest nowy fakt- możliwe, że plecak mógł być zgubiony w okolicach rycerskiej , dajcie znać... tak naprawdę ważne jest co było na tym laptopie- całe studia, muzyka, wspomnienia...reszta jest zbędna...pomóżcie

up...:/

Syta impra była :):):)

jaka by nie była... to nie jest najważniejsze...

szanse są już raczej zerowe, tym bardziej że i tak nawet gdyby nikt nie znalazł to kilkakrotnie padał ostatnio deszcz... Ale podbijam

pewnie znalazl a nie wie co to forum lomzynskie ,lepiej jakies ulotki na budynkach klatek schodowych porozwieszac w tej okolicy co zginol marne szanse cos tu znalesc

Po zgooglowaniu \"plecak asus łomża\" ten temat jest pierwszym wynikiem, więc nie trzeba się namęczyć, poza tym w plecaku było wiele przedmiotów z moim imieniem, nazwiskiem, a także adresem. Jestem pewien, że osoba która go znalazła już się zorientowała, że laptop jest bezwartościowy bez pudełka i dowodu zakupu. Chciałbym zaproponować, że oddam to wszystko wraz z baterią w zamian za dostęp do dysków twardych przez weekend. Chyba warto wymienić zabawkę dla dziecka na Asusa wartego około tysiąca złotych. Jakby nie było, wciąż mam nadzieję, że odzyskam swoje dane (te osobiste).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org