sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Brudne flagi na ulicach

Czy ktos zwrocil uwage na bardzo brudne flagi Polski umieszczone na ulicach? Czy ci co je wieszali sa Polakami? Niech ktos sie zastanowi i zmieni te brudne flagi!

Latam, Skaczę i jeżdżę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Brudne flagi na ulicach

fajnie...
czy ci co je wieszali są Polakami???
...

pewnie byli to ruscy agenci lub w nocy Putin z Tuskiem sami te flagi brudzili aby upokorzyć naród polski, będący drugą kadencję sejmu pod okupacją PO a więc naród pozbawiony niepodległości .... etc.

nikogo nie chcę obrazić, ale w.kurwia mnie takie pisanie.
ktoś powiesił brudną flagę, i co??? i nic !!!

nie zrobił tego celowo, wieszał ich na pewno kilkadziesiąt lub kilkaset i się może nie przyglądał - a Ty tomkunet jak jesteś taki najlepszy Polak i i Twoje poczucie dumy narodowej doznało uszczerbku to idź, zdejmij, opierz, wyprasuj i powieś na nowo - a nie anonimowo jęczysz na forum o nie-Polakach :-).

Nie chodzi o jedna flage, ale o cala al. Legionow.
Taaaa pewnie to putin albo proszek do prania "rozszedl" sie.

Latam, Skaczę i jeżdżę

Też dzisiaj jechałem i zastanawiałem się czy oni nie piorą tych flag ? . Brudna flaga to kara 500 zł . Jak już za coś się biorą to niech robią to dobrze przez nasze miasto przejeżdża tyle ludzi to trochę wstyd dla naszego miasta.

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Mandat-za-spiewanie-hymnu-w-czapce-i-brudna-flage-n44959.html

Problem nie tkwi w brudnych flagach, tylko o bezprawnym wieszaniu flagi obcego państwa obok narodowej-Polskiej. Jest to sprzeczne z prawem i jako żywo przypomina podporządkowanie symboli państwowych innym (dziś Watykańskim), kiedy to fladze Polski towarzyszyła czerwona jako znak socjalistycznego obozu państw ZSRR. Zawsze było tak, że zdrajcą obwoływano kogoś, kto jako Polak został wysokim funkcjonariuszem obcego państwa.

rudy błazen z druhem

na Szosie Zambrowskiej też brudne WSTYD !!!

DiDi

Całe szczęście, że jedynie flagi Polski są brudne.
Bo gdyby watykańskie to już by była robota szatana spenazu i gru i wszystkich ich agentów razem wziętych z paplikiem na czele. :)))))
Afera międzynarodowa, policzek wymierzony w prawdziwego Polaka, a tak to tylko w Polaka :)))
Jeśli sa brudne to pewnie , ze wstyd, ale bicie piany w stylu :
"...Czy ci co je wieszali sa Polakami?..."
to już oszołomstwo.

Mogę być oszołomem w drugą stronę i stwierdzę , że :
ci co wieszali pewnie są katolikami i chodzą do kościoła :))))

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Założyciel tematu ma rację, te flagi są faktycznie brudne.

Red Is Bad

Wczoraj jechałem al.Legionów sam zwróciłem uwagę , że są faktycznie brudne i wypłowiałe .Czy nas nie stać już na porządną flagę? Wstyd , ale jakie państwo taka flaga . jaka władza taka flaga. WSTYDDDDDDDDDDDDD

Zdjec narobic i pchnac to dalej :)

deszcz pada zaraz beda wyprane:))

no to wykrakaliście zamówili pranie i teraz będzie padać przez tydzień

tommeknet Nie dyskutuj z idiotą<idiotami>! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

a tak swoją drogą ci co to wywieszali dostali prikaz i to zrobili tylko ten co kazał wywiesić powinien się zastanowić

Jakie zastanowić, jakie zastanowić

Ten co wydał prikaz , to na 100% ruski szpieg.
Zlikwidować go !!!

Te typowo polskie niechlujstwo nie wchodzi w grę .
Dlatego pytanie o narodowość wieszających jest jak najbardziej zasadne, a wydającego prikaz przesadzone.
Chyba , ze to pejsaty:))

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Czy ktoś z Was którzy tak ostro dyskutujecie o czystości flag, powiesił flagę przy swoim mieszkaniu czy domu? U kogoś to można żdziebełko w oku zobaczyć, ale u siebie to i cegły nie widać.

to je umyj

jaka lomza takie flagi sorry taki klimat

Albatros sam się umyj razem z tymi flagami

ŁKMP przygotował same czyste flagi ;)

Zapraszamy:
https://www.facebook.com/events/766442580041579/

Dzis wymieniali brudne na czyste :)

....wszystkie strasznie pożółkły...

rudy błazen z druhem

"Dzis wymieniali brudne na czyste :)"

Czytają koorwa mać forum, czytaaaają

Uwaga!!! nabity :)))))

nie podniecaj się tak , to "wiarygodne i opiniotwórcze" forum mają tam gdzie trzeba, głęboko w d..e
po prostu wymienili żółte flagi obcego państwa na nasze narodowe biało-czerwone

Może brudne flagi odzwierciedlają ich stosunek do kraju. Jeżeli chcą okazać swój patriotyzm, powinni wiedzieć, że wywieszana flaga powinna być czysta i zadbana...

Jeśli mam być szczera to jest to dla mnie zwykłe czepialstwo. Wolę, żeby ktoś wywiesił brudną flagę niż w ogóle tego nie robił. A czy Ty autorze wywiesiłeś swoją CZYSTĄ flagę??

Flagi brudne? Prawdę mówiąc nie zauważyłem, ale za to brudne ulice, pełne kamieni i żwiru wyraźnie dają o sobie znać tłukąc o karoserię auta! Wystarczy się przejechać np. Szosą Zambrowską w kierunku Piłsudskiego.

Kabrioletka reprezentujesz typową wybacz tandetę obowiązującą od pewnego czasu od morza do Tatr.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org