Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
używany rower |
Gdzie kupię w Łomży ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: używany rower |
poczekaj do wieczora , lomzyk ci podprowadzi
|
|
Nie, poczekaj na KUt as rtarasa, on jest najlepszym specem od rowerow we wsi. artaras (---.play-internet.pl) Data: 19-03-14 09:52 Elop g... wiesz o rowerach a wypowiadasz się jak bys był specem. Dla porównania jeśli bys wybieral się w daleka podróż autem to czy to by było tico czy nowy mesiek to i tak i tak bys dojechal. Kwestia teraz taka jak bys się czul po przejechaniu jednym i drugim autem zalozmy 2000km Także, kupuj odrazu mesia !
|
|
kiedyś coś mieli tam przy blaszaku rowery co cto było ale nie wiem jak tam z cenami.
|
|
ja mam do sprzedania rower po serwise Michalski
|
|
Elop internetowy pozerze może chcesz mi cos powiedzieć na zywo? chętnie się spotkam powiedz gdzie i kiedy... co do tematu jedynym miejscem z używanymi rowerami w Łomży o jakim mi wiadomo to sklep na szczycie Bema od strony Broniewskiego.
|
|
niezawodny rower i cena dobra http://tablica.pl/oferta/kross-level-a5-na-gwarancji-dodatki-CID767-ID5uJ67.html?action=show&id=81204879#xtor=EREC-55-%5Bid1%5D-20140401-%5BdiplayLink%5D-20180227@1-20140401184223
|
|
http://tablica.pl/oferta/trek-7-3-fx-CID767-ID4LDAf.html
|
|
Jaki rower Cię interesuje? Dla dziecka czy osoby dorosłej - ja chce sprzedać BMX 20' dla dziecka.
|
|
Ja mam damkę do sprzedania.
|
|
|
teraz nowe juz nie są takie drogie ;) w tesco np. Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)
|
|
Tak szczególnie te jednorazowe chińskie.( w sam raz na tą majówkę dojechać)
|
|
Dlatego polecam serwis na Bema. Używane rowery dobrej klasy.
|
|
same złomy z wystawek.(kto wyrzuci na śmietnik dobry rower?)
|
|
E tam, ludzie wyrzucają z domu nawet całkiem dobre baby...
|
|
nie polecam serwisu na bema grzebnijcie na forum stare posty za przegląd starego składaka skasował 140 zł. a dętki nie wymienił tylko załatał i powietrze dalej schodziło więc po palcu w dupe nie ładnie wchodzić panu z bema za wymiane napędu tzn kaseta i łańcuch plus przegląd cena 400 czyli biegnijcie i dorabiajcie "PANA Z BEMA" Michalski
|
|
Nie potwierdzam, to jakieś wyssane z palca. Wiele razy tam byłem, ceny umiarkowane i dobre rady za free.
|
|
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu rowerowego Colex - https://rowery-colex.pl/ , gdzie zakupiłem nowy rower górski dla siebie i żony.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |