sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kradzież na ZUS

Uwaga, po Łomży krążą kobiety oszustki podające się za pracownice ZUS. Oferują jakieś zniżki w ZUS na leki a okradają ludzi, emerytów z pieniędzy. Działają w kilka osób, jedna kobieta, jakaś grubsza wchodzi do domu, a druga w tym czasie plądruje mieszkanie. Jeżdżą jakimś czerwonym samochodem.
Ostrzeżcie swoich znajomych, bo w ten sposób została dziś okradziona bliska mi osoba.

Sprawa trafiła na policję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kradzież na ZUS

na policje zglos to natychmiast

lomzyk, napisałem, że sprawa trafiła na policję.
Uważajcie i ostrzeżcie innych,

jaki to samochod marka

dobrze, że napisałaś o tym. przekażę dalej!

Problem w tym, że z 4 piętra starsza osoba nie rozpozna marki.

Jeśli ktoś spotka się z taką sytuacją, to proszę od razu zadzwonić na policję.
Może uda się złapać oszustów. Bardzo mi na tym zależy, choć wiem, że takie sprawy trudno doprowadzić do końca.

ja jak bym zlapal to najpierw wpierdol potem policja

A te starsze osoby mają alzheimera? bo normalna starsza osoba nie pozwolilaby chodzić obcym po swoim mieszkaniu, odrazu jest to dziwne ze druga osoba idzie sobie gdzieś coś plądrować. A jak ktos idzie niby pod przykrywką że do WC, to należy być czujnym.Ale jak to mówią.Stary a glupi.

Elop nie oceniaj. Weszła tylko jedna osoba, a druga ukradkiem.

Sklepy też okradają odwracając uwagę. Nie tylko starszych ludzi okradają.

to odrazu na salony zaprosili zusownika na klatce schodowej takich sie zalatwia zaden gosc .

no cóż starsze osoby często nie są świadome jakie zagrożenia na nich czyhają ze strony drugiego człowieka

naprawa apple

Jakby tak mozna było ukradkiem to wielu z was nie robiłaby za 1200 tylko wchodziła wlasnie ukradkiem i zyła dostatnio, a stary co drugi w lomzy, wiec praca byłaby wielosezonowa :) to jak to jest , w telewizji apelują do starych , w gazetach apeluja, to co ten stary, siedzi w fotelu i czeka na KONIEC ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org