Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strzyżenie yorka |
Szukam osoby która umie strzyc yorki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strzyżenie yorka |
Ją również szukam kogoś kto się na tym zna. Napewno nie polecam zakładu na Polowej byliśmy tam pierwszy i ostatni raz.Pani wygolila całego pieska na 5 mm.Po tamtym zdarzeńiu boję się iść do kogoś niepoleconego
|
|
Agata Sokołowska Tel. 608 631 685 psifryzjer.lomza@wp.pl Gabinet Weterynaryjny ALFA Łomża, ul.Polowa 15/75
|
|
Ja też kiedyś byłam u fryzjera z psem to nie dość że zapłaciłam około 100 zł to pies wyglądał okropnie. Dlatego szukam kogoś kto ładnie strzyże. Może ktoś może polecić?
|
|
Mogę wam opalić nad gazem.(gratis bo lubię tą robotę)
|
|
na wojska polskiego lecznica Oaza 50 zl ja za yorka place i juz kilka lat tam prowadzam i moge w pelni polecic
|
|
Naszego yorka prowadzamy do gabinetu na polowej. Fajnie jest ostrzyżony i ładnie pachnie. Poleciliśmy znajomej i też jest zadowolona.
|
|
W Nowym Yorku strzyga Yorki. Polecam DżonJonderBeak na Baker Street.
|
|
A ja bardzo polecam gabinet na Polowej,strzyge tam psa od poczatku kiedy jest tam psi fryzjer,pani ma podejscie do psow i zna sie rzeczy,jezeli ktos pisze ze jest nie zadowolony to moze najpierw niech zacznie dbac o psa a nie potem szukaja dziury w calym i z nudow siedziec na forum, i kogos oczerniac!!!!Pozdrawiam sympatyczna pania z gabinetu na Polowej :)
|
|
A na Polowej ile trzeba zapłacić?
|
|
Ostatnio płaciliśmy 60zł, poszukaj ich w googlach
|